Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "lichtkoepel plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor lichtkoepel plaatsen:

Plaatsen van lichtkoepel

Lichtkoepel of dakraam van ong. 1.5m x 1.5m plaatsen in plat dak van ong. 125m². Momenteel lekt het dak en is er te weinig lichtinval. Heeft nog niet echt een idee over materiaal en dergelijke.

Lichtkoepels plaatsen

De bestaande lichtkoepel van 120x120 cm is beschadigd door verbouwingswerken van de buren. Dit moet vervangen en afgewerkt worden. Het plat dak is langs buiten bekleed met bitumen en langs binnen is dit uitgekist met hout. De koepel zelf is dubbelwandige polycarbonaat.

Lichtstraat plaatsen

Bestaande lichtkoepel van ong. 0.6m x 1.2m in plat dak vervangen

Vervangen lichtkoepel

Vorig jaar mijn plat dak volledig nieuwe roofing laten plaatsen. Nu komt er water binnen via de lichtkoepel die gescheurd is. Als ik zelf een lichtkoepel voorzie, vervangt u deze dan ook of moet ik de koepel ook aankopen bij u? De dagmaat van de huidige koepel is 40 x 70cm.

Lichtkoepel plaatsen

Onze lichtkoepel is kapot gegaan door de laatste storm. Nu zou ik dat toch graag gemaakt zien want ik vrees anders een beetje voor een lekkage in huis, dus ik zou dat graag zo snel mogelijk opgelost zien. Het gaat om een elektrisch, driewandige, acrylaat, lichtkoepel. 100x130cm.

Lichtkoepel plaatsen

De woning heeft momenteel een verouderde lichtkoepel, die aan vervanging toe is. De woning zelf dateert van 1960. Het gaat om een rijwoning. Liefst polycarbonaat of glas.

Plaatsen van lichtkoepel

Ik zou graag mijn koepel vervangen door een mooie goed doorzichtige lichtkoepel (dubbelwandig, vast met opstand en afwerking in EPDM of Roofing) in mijn keuken. De afmetingen zijn 123 cm x 242 cm. Belangrijkste is goed isolatie en zichtbaarheid: materiaal afhankelijk van mogelijkheden. Dit voor een plat dak met roofing in mijn achterbouw/keuken. Na deze werken zal er nieuwe plafond geplaatst worden in de keuken.

Lichtkoepel plaatsen

Wij wonen in een rijhuis. Om meer licht te laten binnenkomen hebben we naast de keuken twee polycarbonaatplaten (boven elkaar). Deze laten echter veel koude binnen in de winter en zorgen voor enorm veel opwarming in de zomer. We hadden deze polycarbonaatplaten dus graag vervangen door een volwaardig lessenaarsdak. In bijlage kan u wat foto's vinden van het verslag van de renovatiecoach.