Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Lichtkoepel vervangen en dak isoleren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Lichtkoepel vervangen en dak isoleren:

Plaatsen van lichtkoepel

Ik zou graag mijn koepel vervangen door een mooie goed doorzichtige lichtkoepel (dubbelwandig, vast met opstand en afwerking in EPDM of Roofing) in mijn keuken. De afmetingen zijn 123 cm x 242 cm. Belangrijkste is goed isolatie en zichtbaarheid: materiaal afhankelijk van mogelijkheden. Dit voor een plat dak met roofing in mijn achterbouw/keuken. Na deze werken zal er nieuwe plafond geplaatst worden in de keuken.

Lichtkoepel plaatsen

Wij wonen in een rijhuis. Om meer licht te laten binnenkomen hebben we naast de keuken twee polycarbonaatplaten (boven elkaar). Deze laten echter veel koude binnen in de winter en zorgen voor enorm veel opwarming in de zomer. We hadden deze polycarbonaatplaten dus graag vervangen door een volwaardig lessenaarsdak. In bijlage kan u wat foto's vinden van het verslag van de renovatiecoach.

Plat dak vervangen met isolatie

We wonen op een appartementsgebouw van twee appartementen. Het gebouw is van 1973 waarvan het dak nog nooit is vervangen. Het dak voldoet niet aan de nieuwe isolatienormen, dakranden zijn op vele plaatsen gebarsten en er zijn blaasjes op het plat dak. We zouden dus graag het plat dak vervangen zodat het voldoet aan de nieuwe (toekomstige) isolatienormen. Er is ook een lichtkoepel aan vervanging toe. Het plat dak moet ook in de toekomst zonnepanelen kunnen dragen.

Vervangen lichtkoepel

Gebarsten lichtkoepel op garage vervangen 1mx2m. Plexiglas

Lichtkoepel vervangen en dak isoleren

Ik heb een lichtkoepel (13, meter op 2 meter) die kapot is naar aanleiding van de storm en vervangen moet worden. Ook een plat dak dat geïsoleerd moet worden , heeft een oppervlakte van 70m². Dit dient op een ander adres te gebeuren.

Vervangen lichtkoepel

In oud herenhuis hebben wij momenteel een van oude koepel (lichtstraat) die we graag zouden vervangen door een nieuwe. Graag willen we een vlakke lichtkoepel in 1 groot stuk glas (ongeveer 3,5m x 2,8m). Deze die we momenteel hebben heeft redelijk veel profiel dus we zouden meer glas willen zodat we minder profiel hebben. We staan open voor verschillende opties hoeft niet per se uit één stuk te bestaan. Het zou fijn zijn om het open te trekken daar het onze leefruimte is en we er toch dagelijks op moeten kijken.

Lichtkoepel vervangen

De bestaande koepel is stuk gewaaid door de storm van voorbije zondag. Zij staat boven de keuken en langs de binnenkant nog voorzien van een glaswand in 3 delen. Is zo'n 1 op 2 meter.

Lichtkoepel vervangen

Door de stormwind is een kleine lichtkoepel (afmetingen 50x50 cm dagmaat dubbelwandig) eraf geblazen in een studio op de 3de verdiep (plat dak).