Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Lichtkoepels verwijderen en daktuin met terras aanleggen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Lichtkoepels verwijderen en daktuin met terras aanleggen:

Lichtkoepels verwijderen en plafond dicht maken

Graag zou ik de lichtkoepels in mijn veranda willen verwijderen en het plafond dicht maken en isoleren.

Lichtkoepels verwijderen en daktuin met terras aanleggen

Ik wil 9 dakkoepels laten uithalen, deze hebben allemaal dezelfde afmetingen. In de plaats willen we graag een daktuin en dakterras aanleggen. Daktuin met vals gras is ongeveer 150 m² en het dakterras zo een 16 m².

Composiet dakterras plaatsen

Wij hebben een dakterras waar we graag de bankirai van de lichtkoepels laten verwijderen. Er moet ook nieuwe roofing komen en dan hadden we ook graag met composietplanken gewerkt. Het gaat om een terras van ongeveer 10 m².

Dak renoveren en koepels vervangen

Bestaande situatie: - Dak op het tweede verdiep - Roofing + ballast (keien) - In het dak zijn 5 kleine lichtkoepels (diameter 60? ) en een aantal schouwen + verluchtingsgaten Plannen met afmetingen beschikbaar op aanvraag. Gewenste werken: - Verwijderen bestaande roofing - Plaatsen van isolatie - Nieuwe roofing - Eventueel vervangen van de lichtkoepels (energiezuiniger type). Eigenaars van de onderliggende apartementen willen individueel beslissen over vervanging. Oppervlakte ongeveer +/- 235 vierkante meter.

Verwijderen van lichtkoepels op dakterras

Wij hebben een half dakterras , verder op het dakterras zijn er 2 lichtkoepels , deze zou verwijderd moeten worden en gedicht worden in beton ( zoals het hele terras) zodat ik mijn dakterras verder kan laten lopen. Per koepel heeft afmeting 1m x 0. 5m , hoeveel zou dit kosten? Graag asap antwoord.

Lichtkoepels verwijderen en effen van plat dak

Ik ben bezig met een plat dak te renoveren . Er moeten 4 lichtkoepels verwijderd worden . Diameter 90cm op een opp van 240m² . Er zullen geen nieuwe koepels komen. Dikte dakconstructie (beton plaat )is 22cm.

Vervangen van bestaande roofing op platdak met 2lichtkoepels

Het verwijderen van bestaande roofing en volledige isolatie van platdak. Het dak is rond de 35m² en er zitten 2 lichtkoepels in verbouwd