Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Nieuwe lichtstraat of dakkoepel plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe lichtstraat of dakkoepel plaatsen:

Nieuwe lichtstraat of dakkoepel plaatsen

Onze huidige lichtkoepel op een plat dak met afmetingen 2 op 3 meter met daarop een polycarbonaat plaat wensen we te vervangen. Te vervangen door liefst een lichtstraat of een nieuwe koepel. Ook de binnenafwerking in gyproc moet men voorzien.

Lichtstraat vervangen

Ik zou graag de bestaande lichtstraat vervangen door een dakkoepel die open kan met behulp van een afstandsbediening (ivm verluchting). Graag inclusief plaatsing. Het huidige glas is 54x294cm.

Plaatsen van dakkoepel of lichtstraat

Plaatsen dakkoepel of lichtstraat in plat dak 1 op 1m (moet open kunnen).

Plat dak renoveren tot groendak met lichtstraat of koepel

Willen huidig plat dak 70 m² met roofing renoveren tot intensief groendak + lichtstraat of dakkoepel. Mogelijks is er nieuw dak timmerwerk of versteviging met balken nodig. We zijn nu met de aankoop bezig, wij willen dat asap de werken starten.

Dakkoepel of lichtstraat plaatsen

Wij willen een dakkoepel of een lichtstraat laten plaatsen. Het is geen standaardmaat. De lengte is 178 cm en breedte 168,50 cm.