Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Lichtstraat plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Lichtstraat plaatsen:

Lichtstraat plaatsen

we zouden graag 2 lichtstraten plaatsen waarvan 1 met toegang tot het dak. tevens willen we ook een nieuwe dak plaatsen met isolatie en epdm. Het is een plat dak. Dus een totaalproject.

Nieuwe lichtstraat plaatsen

We zouden graag een nieuwe lichtstraat plaatsen. Afmeting min 2 m op 2.5 m met 2 ramen die open kunnen en 1 toegang naar het dak.

Roofing en lichtstraat plaatsen

Lessenaarsdak, hoogrendements zonwerend glas, tussen 4 en 6 meter lang, 1.5 tot 2 meter breed. Dak is bestaand plat dak (gelijkvloers) met roofing en licht aflopend (ik schat 10%). Plafond breek ik zelf uit maar structuurwerken (balken doorzagen), dakwerken (roofing) en plaatsing van de lichtstraat zelf wil ik laten uitvoeren.

Lichtstraat plaatsen

Graag wens ik mijn bolvormige koepel te veranderen in een lichtstraat waar ik eveneens een raam van kan openen voor verluchting. De afmetingen zijn 130 - 280

Lichtstraat plaatsen

We wensen een lichtstraat te plaatsen in een plat dak. Lengte 2 meter en breedte is 1,5 meter. Dit in 1 volledige glasplaat. Het glas komt niet tot aan de gevel, maar is eerder in het midden van de uitbouw (boven de keuken). Vlak niet hellend.

Lichtstraat plaatsen

Ik wil graag de lichtstraat in het achterpand van ons kantoor in Brussel op zo spoedig mogelijke termijn laten vervangen. Het gaat om het vervangen van de ruiten voor een meer kwalitatieve en milieuvriendelijke variant. Er zitten nu kleine gaatjes in de glazen en er liggen aluminium plakken op. De eigenaar van het pand is akkoord. Er is goede toegang tot het dak via het dakterras wat volledig om het dak heen ligt. Het gaat om de vervanging van glasplaten door glas- of polycarbonate-platen voor minder warmte binnen in de zomer (en geen regen meer naar binnen) en meer warmte binnenhouden in de winter.

Lichtstraat plaatsen

Door hagelschade dient een bestaande lichtstraat vernieuwd te worden.

Lichtstraat plaatsen

Oude koepel van ongeveer 270 cm op 165 cm vervangen door een lichtstraat met isolerend glas.