Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Lichtstraat plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Lichtstraat plaatsen:

Lichtstraat plaatsen

Bestaande lichtkoepel van ong. 0.6m x 1.2m in plat dak vervangen

lichtstraat plaatsen

Lichtstraat van ongeveer 200cm x 300 cm in lichthellend dak.

Isolerende lichtstraat plaatsen

We willen onze keuken uitbreiden, en de veranda er bij nemen. Nu liggen er op de veranda polycarbonaat platen die in de winter te koud zijn en in de zomer te warm. We willen ook geen licht verliezen dus zoeken we naar een oplossing.

Lichtstraat plaatsen

We wonen in een oud rijhuis. Achteraan is er een uitbouw over ongeveer de helft van de breedte van de achtergevel. Tussen deze uitbouw en de zijgevel van de buren is er een glazen dak / lichtstraat van ca. 2 meter breed en 6 meter lang. Deze voldoet niet langer aan de energetische normen van vandaag (enkel glas / plexiglas / ?). We zouden deze dus willen laten vervangen.

Plat dak plaatsen

Glazen dak gewenst ofwel dak met lichtstraat in. Het dak zou 2,15x5m. Er was een ijzeren kader rond van vroeger. Ik laat mij adviseren door de vakman voor de verdere afwerking.

Lichtstraat plaatsen

Lichtstraat ongeveer 3meter op 1 meter te plaatsen in een plat dak steeldek met pvc bedeking.

Lichtstraat of dakraam schuin dak plaatsen

Betreft een raam met maximum afmetingen 3m breed en 1m hoog. Dit op een schuin dak met dakpannen. Mag opgesplitst worden in meerdere (schakel)ramen of mag één grote lichtstraat/raam zijn. Mag zowel een vast raam als een raam zijn dat open kan. Komt op een plaats waar nu nog geen raam zit. Buitenkant zwart afgewerkt en binnenkant wit of crème. In PVC.

Lichtstraat plaatsen

Ik ben opzoek naar een nieuwe lichtkoepel. De afmetingen zijn 1.5 m op 3.5 m. Daarom denk ik dat een modulaire lichtstraat hier de beste oplossing is. Deze moet ook een zonnewering hebben. Het gaat hierover een volledige renovatie. Het dak is nog in goede staat maar de lichtkoepel bestaat uit golfplaat . Dus deze moet zo snel mogelijk vervangen worden.