Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Nieuwe lichtstraat plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe lichtstraat plaatsen:

Nieuwe lichtstraat uit glas of polycarbonaat plaatsen

Het gaat over het vervangen van de bestaande lichtstraat uit polycarbonaat in een energiezuinigere oplossing. Huidige bestaat uit polycarbonaat platen liggend op een houten balken constructie. De lichtstraat is 210 cm op 480 cm groot. Nieuwe lichtstraat graag uit glas of een zuiniger type polycarbonaat.

Nieuwe lichtstraat plaatsen

Het gaat om het vervangen van een bestaande lichtstraat van ongeveer 4750mm x 1500mm. De afbraak en wegvoeren van de oude lichtstraat en de opbouw constructie voor de nieuwe lichtstraat dient ook te worden opgenomen in de offerte. Het plat dak waarop deze staat is makkelijk bereikbaar. Nieuwe lichtstraat dient aangeleverd te worden door bedrijf/dakwerker zelf.

Lichtstraat plaatsen + roofing vernieuwen

We willen de roofing die nu op ons plat dak ligt laten vernieuwen en tegelijkertijd denken we aan het plaatsen van een lichtstraat. Het is een plat dak van een rijhuis en de oppervlakte bedraagt ongeveer 24m².

Lichtstraat plaatsen

We zouden graag een bestaande lichtkoepel (1m op 1m) laten vervangen door een lichtstraat (3m x 1m of groter). Platdak in perfecte staat met houten constructie.

Renovatie plat dak en lichtstraat plaatsen

Vernieuwing plat dak + lichtstraat. Plat dak : 5m op 10 m; dak : roofing. Lichtstraat : 3m op2 m.

Lichtstraat plaatsen

Bestaande lichtstraten voorzien van glas. Momenteel ligt er polycarbonaat plaat op. Afmeting lichtstraat1 : 4m op 0,80m Afmeting lichtstraat 2 : +- 2,8 m op 0,8 m

Herstellen lichtstraat

In de woonkamer lekt de lichtstraat op verschillende plaatsen. Lichtstraat : glas. Afmeting 1m5 op 3 m.

Geïsoleerde dakpanplaten leveren en plaatsen op licht hellende garage

Op het dak van mijn garage liggen nu asbestpanelen. Deze moeten eraf. Ik kan hierbij zelf helpen. Ik zou mijn het dak van mijn garage willen voorzien van geïsoleerde dakpanelen. Dat mag ook B - keus a-panelen zijn aangezien het dak van de garage niet in het zicht is. Kunt u een offerte maken aub, uitgaande van: • panelen met minimaal 3 cm isolatie • Lengte ganse garage kleine 14 meter. o De garage is 4,34 cm breed ongeveer: o Stuk lichtstraat erin verwerken • Alle bevestigingsmateriaal voor de panelen; • Afwerkingsprofiel voor de zijkant van de garage over ganse lengte van +/- 14 meter; o Een afwerkingsprofiel om infiltratie te vermijden langs de ganse zijde aangebouwde kant garage buurman zou nodig zijn, dus ook voor 14 meter.