Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Nazicht dak en dakgoten herstellen en plaatsen van dakkapel" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nazicht dak en dakgoten herstellen en plaatsen van dakkapel:

Tropical plat dak herstellen

De bevestiging van een tropical plat dak is afgebroken deze moeten hersteld worden omdat het de bakstenen schuin trekt. Volledig nazicht hiervan moet uitgevoerd worden.

Daklekkage herstellen

Sinds kort hebben we een klein lek op zolder. Bij nazicht bleken er scheuren in de roofing te zitten. Het plat dak is een klein onderdeel (ong. 25m²), we hebben voornamelijk een hellend dak met dakpannen.

Hellend dak herstellen

Vochtinfiltratie binnenmuur slaapkamer vermoedelijk via aansluiting dak. Nazicht nodig voor opsporen lek.

Hellend dak herstellen

Dringende reparatie aan pannendak. Er is over de jaren heen veel cement / voegsel losgekomen thv verschillende nokpannen. Er zijn al een aantal pannen vanaf gevallen. Wat een serieus veiligheidsprobleem inhoudt. Verder is een algemeen nazicht gewenst.

Hellend dak herstellen

Een paar leien komen los. Het dak is 25 jaar oud en een nazicht of onderhoud zou een goede optie zijn.

Dakgoten vervangen of herstellen en nazicht dak op lekkage

Dakgoten, isolatie rond de schoorstenen, eventueel controle over lekkage rond de schoornstenen,de toestand bekijken en eventueel een raming makken wat er te herstellen moet. Hellend pannendak.

Nazicht dak en dakgoten herstellen en plaatsen van dakkapel

Ons hellend dak is met roofing bekleed en al een 15 tal jaar oud. Nazicht dak.We zitten met een lekkende dakgoot in hout langs de voorkant, en misschien ook insijpeling langs de achterkant. Bovendien willen we van een dakkapel langs de voorkant in plaats van de velux....

Nazicht en herstelling daklekkage

De voorgevel van mijn garage vertoont vochtplekken waarschijnlijk te wijten aan een lek op het (plat) dak. Ik wil tevens de staat van het dak laten nakijken. Dak bestaat uit roofing. Dak : Br 5 m en diepte 20 m