Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Nazicht en herstelling daklekkage" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nazicht en herstelling daklekkage:

Herstellen bekleding van PVC dakgoot

De plastieken latten van de bekleding dakgoot zijn losgekomen op verschillende plaatsen. Nazicht en herstelling gewenst.

Nazicht en herstelling daklekkage

De voorgevel van mijn garage vertoont vochtplekken waarschijnlijk te wijten aan een lek op het (plat) dak. Ik wil tevens de staat van het dak laten nakijken. Dak bestaat uit roofing. Dak : Br 5 m en diepte 20 m

Nazicht en herstelling dak

Controle plat dak na constatatie van een vochtplek in de slaapkamer. Liggen zonnepanelen op.

Nazicht daklekkage en herstelling

Twee weken geleden betrokken we ons nieuwe huis. Dit weekend, bij de eerste zwaardere regenbui merken we vochtindringing langs de nok van het dak (druppels op de zoldervloer). Het huis is van 1950, wellicht geen onderdak aanwezig (maar héél onzeker, geen plannen beschikbaar...). Hellen pannen dak. aan de nok waterinsijpeling.

Hellend dak herstellen alsook nazicht schouw

Herstelling na stormschade. Dakrand van hellend dak is losgewaaid over ongeveer 6 meter. Bij de schouw zijn enkele leien verschoven. Eén nokstuk is verschoven.

Herstelling dak en schouw

Storm: 2 schouwen zijn kapot en het regent. Nazicht dak. Dringend.

Nazicht daken, goten, van 30tal gebouwen

Op zoek naar zelfstandige ondernemers die geïnteresseerd zijn in het onderhoud, nazicht en uitvoeren van kleine reparaties aan daken en dakgoten. Het gaat over een 30tal gebouwen in totaal. 2percelen :werken nazicht en onderhoud. Herstelling en interventies .

Nakijken en herstellen van schoorsteen en schouw

Nazicht van mijn schoorsteen en herstelling maken aangezien deze begint af te brokkelen. Er valt stof en stenen naar beneden, dus ook de schouw op het dak moet men nakijken en herstellen.