Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Onderhoud dakgoten en platte daken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Onderhoud dakgoten en platte daken:

Onderhoud dakgoten en platte daken

Uitkuisen(bladeren) van de dakgoten, boven de garage,platte daken en afwassen van de kroonlijsten. Gemakkelijk uit te voeren met ladder. Opkuisen oprit maar niet met hoge drukreiniger. Graag zo vlug mogelijk.

Nazicht daken, goten, van 30tal gebouwen

Op zoek naar zelfstandige ondernemers die geïnteresseerd zijn in het onderhoud, nazicht en uitvoeren van kleine reparaties aan daken en dakgoten. Het gaat over een 30tal gebouwen in totaal. 2percelen :werken nazicht en onderhoud. Herstelling en interventies .

Onderhoud Eternit / leien dak

Ik wil een onderhoud/verwijdering mos/ antimosbehandeling van schuin dak + dakgoten van een bel- etage woning met 2 verdiepingen. Huidige dakbedekking bestaat uit vierkant leien.

Plaatsen van nieuwe dakgoten en regenpijpen

Bestaande dakgoot is hout bedekt met plastiek en zinken inleg lees versleten. Zou graag zelfde breedte maat in alu gezien minder onderhoud en langere levens duur dan zink. Er zijn zwaluwnesten en deze had ik graag behouden terug geplaatst ev met lijm. Het dak is in goede staat maar er zijn lekken ronde de schouwen waar het zinkwerk zou moeten hersteld of mss vernieuwd met de afval. Ook had ik graag al de afvoerbuizen naar een hoek gebracht en vernieuwd gezien er daar een put is, afstand ongeveer 9*4m.

In ons huis van 1932 dienen een aantal ...

In ons huis van 1932 dienen een aantal dak en gevelwerken te gebeuren: 1. vernieuwen pannendak van ca. 70m2 + aanbrengen isolatie + plaatsen 2 dakvensters + onderhoud schoorstenen en dakgoten 2. verniewen van 2 platte daken van ca 8m2 3. na-isoleren en afwerken (bepleisteren of andere technieken) van ca 20m2 buitenmuur.

Onze woning werd gebouwd in 1934. De ...

Onze woning werd gebouwd in 1934. De woning is rondom omgeven door dakgoten dewelke in een zeer brede overhang verwerkt zijn. Voornoemde houten overhang is dringend toe aan onderhoud en op bepaalde plaatsen aan vernieuwing. De huidige verflaag is 25 jaar oud dus het geheel moet bmv van zandstralen of verf-afbranding blank gezet worden en nadien bijgewerkt en geschilderd worden. Er zal met een hoogtewerker/stelling gewedrkt moet worden.

De huidige dakgoten lekken op ...

De huidige dakgoten lekken op verschillende plaatsen en het houtwerk lijkt "uiteen" te gaan in 1 van de hoeken. We zijn op zoek naar een totaaloplossing zodat we de volgende 30 jaar weer ok zijn. Indien de uiteindelijke oplossing duurder is, geen probleem als het maar geen onderhoud vereist achteraf en lang meegaat. Dus geen halve oplossingen ! DRINGEND !!!!!!

Dakgoten beginnen aan de buitenkant af ...

Dakgoten beginnen aan de buitenkant af te bladderen, binnenkant is waarschijnlijk nog in orde maar dient eens nagezien te worden. Wensen buitenbekleding van de goten te vervangen door zink omdat dit minder onderhoud vraagt. Regenpijpen dienen nagekeken te worden.