Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Overzetdak maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Overzetdak maken:

Overzetdak maken

Overzetdak van 60 m². 1 verluchtingvoorziening voor badkamer 1 verluchtingsvoorziening voor gasketel 2 veluxen zitten al reeds in het leien dak verwerkt Afwerking langs beide kanten van het dak Afbraak van 1 schouw.

Plaatsen van twee veluxen in overzetdak

Momenteel zijn we aan het verbouwen en maken we van de zolder een extra slaapkamer. We willen hier dakramen (nog niet aangekocht, Velux of Fakro? ) plaatsen. We hebben een leien dak met daarbovenop een overzetdak. Plaatsen van twee dakramen Graag de prijs per stuk gezien we nog niet zeker zijn of het 1 of 2 dakramen zullen worden.

Plaatsen van overzetdak

Overzetdak plaatsen boven een bestaand puntdak (6 m breed, oppervlakte +/- 60 m²) met singels nog een goed gebinte en houtwerk onder de singels. De shingels zelf zijn verduurd en het dak is aldus aan dringende herstelling toe. Het werk is inclusief plaatsen noodzakelijkheden / onderlaag om condensatie e.d. tegen te gaan. Er is een bestaande dakkapel welke dient aangewerkt te worden en dakgoten met roofing. Er wordt teven gedacht om een grotere dakraam te plaatsen. Graag enkel aanbieden indien ervaring met overzetdaken. Oppervlakte dak : 60 m². Dakraam eventueel groter maken voor meer licht. Dakkapel staat er maar moet niet vervangen worden.