Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Overzetdak plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Overzetdak plaatsen:

Overzetdak plaatsen

Vanwege een recent lek in ons dak wat zo ongeveer 150m² bedraagt met 4 dakkapellen en met stenen dakpannen. We willen graag een overzetdak laten plaatsen. Er is geen asbest aanwezig.

Schoorsteen bekleden

Ik heb 5 jaar geleden een overzetdak laten plaatsen, waarbij de originele schoorsteen werd behouden. Deze werd wel ingeslepen en nieuw lood geplaatst. Echter ziet deze er door roetafzetting niet meer mooi uit en zou ik deze willen laten bekleden in dezelfde kleur als het dak (antraciet).

Dak renoveren

Ik heb een zeer groot en complexe dakconstructie. Wat betreft bedekking: asbest leien, geen onderdak. Omdat een volledig nieuw dak mij te duur uitvalt, overweeg ik een overzetdak te plaatsen.

Plaatsen van twee veluxen in overzetdak

Momenteel zijn we aan het verbouwen en maken we van de zolder een extra slaapkamer. We willen hier dakramen (nog niet aangekocht, Velux of Fakro? ) plaatsen. We hebben een leien dak met daarbovenop een overzetdak. Plaatsen van twee dakramen Graag de prijs per stuk gezien we nog niet zeker zijn of het 1 of 2 dakramen zullen worden.

Overzetdak plaatsen

Het plaatsen van een overzetdak van 60m². Er liggen momenteel leien op het dak.

Hellend dak renoveren zonder isolatie

Overzetdak plaatsen; Oppervlakte 115 m². Met Stalen dakplaten / dakpanplaten . Komen kijken ter plaatse.

Onderdak plaatsen en dakpannen vervangen

Er moet nog een onderdak worden geplaatst. Momenteel oude dakpannen. Willen dus nieuwe dakpannen of een overzetdak plaatsen. Oppervlakte ongeveer: +- 130m².

Asbestleien verwijderen en nieuwe panelen plaatsen

Overzetdak op asbestleien moet verwijderd worden en sandwichpanelen in de plaats zetten. Oppervlakte is ongeveer 200 vierkante meter.