Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Pannen van een hellend dak vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Pannen van een hellend dak vervangen:

Vernieuwen van twee hellende daken

Beste, wij zijn op zoek naar een dakwerker dewelke een bestaand hellend dak van twee aaneengesloten rijwoningen zou kunnen vernieuwen. Het werk betreft afbraak bestaande metalen pannen, aanbrengen van een thermische isolatie van 12cm, nieuw onderdak, nieuw latwerk, nieuwe pannen (steen/keramisch), nieuwe nokpannen en het plaatsen en aanwerken van vier nieuwe veluxen. De dakstructuur is nog in goede staat. Samen zijn de daken 116m².

Hellend dak herstellen

Het is een puntdak met pannen , een halfopen bebouwing en aan de open kant zijn er een reeks nokpannen naar beneden gevallen

Hellend dak herstellen

Nokpannen (10m lengte nok) en pannen goedleggen en rvs beugels en vijzen aanbrengen aan de nokpannen. Het is een hellend dak.

Hellend dak herstellen

Dringende reparatie aan pannendak. Er is over de jaren heen veel cement / voegsel losgekomen thv verschillende nokpannen. Er zijn al een aantal pannen vanaf gevallen. Wat een serieus veiligheidsprobleem inhoudt. Verder is een algemeen nazicht gewenst.

Daklekkage verhelpen in overgang tussen twee daken

Sinds kort heb ik vochtvlekken op de plafond. Ik vermoed dat er een lek is op de scheiding van het hellend dak met pannen en een klein plat dak.

Hellend dak herstellen

Aan de achterkant van het dak tegen de nok liggen er een zestal pannen los. Ze steken lichtjes omhoog.

Hellend dak herstellen

Het betreft een zadeldak met pannen. Er moeten herstellingswerken uitgevoerd worden. Pannen zijn losgekomen, goten zijn moeilijk bereikbaar. Goten in koper.

Daklekkage herstellen

Graag wil mijn dak laten nakijken: we hebben last van vochinfiltratie naar de badkamer onder een hellend dak + de stokruimte hieronder langs dezelfde muren Er is van uit het dakterras ernaast -boven de garage -ook vochinfiltratie in een muur van de garage, mogelijk komt het ook vanuit het dakterras. Wanneer kunnen jullie langskomen en wat zouden de kosten kunnen zijn . Alleenstaande woning- privé eigendom -gerenoveerde hoeve. Hellend dak met dakterras. Dak bestaande uit pannen en ook een schouw.