Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Pannendak renoveren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Pannendak renoveren:

Pannendak renoveren

Oude dak uit dakpannen moet weg. Een groot deel van de dakpannen zijn al weg en daar moet een nieuw dak op met isolatie. Voorlopig denken we aan een stalen plaat met isolatie, maar we zijn nog niet zeker. Het gaat om een oppervlakte van 70m².

Pannendak renoveren en plaatsen van een nieuw plat dak

Graag hadden wij het dak van een rijhuis laten renoveren, de eigenlijke structuur is nog in orde maar er dient een onderdak te komen en het moet geïsoleerd worden (+/- 40m²). Daarnaast willen we op de bijbouw van het rijhuis een nieuw plat dak. (+/- 22m²). Ook isoleren van beide daken.

Pannendak renoveren

Ik heb een halfopen woning gekocht en ik wil het dak totaal renoveren. De dak heeft momenteel 3 hellingen, en ik zou graag veranderen naar 2 hellingen om zo meer ruimte op de zolder te maken. Dus het huidige pannendak vervangen en aanpassen.

Pannendak renoveren

Ik wil graag ons pannendak laten vervangen + nieuw onderdak + isolatie. Open bebouwing. Woning = 12m breed. Het dak heeft één dakkapel en twee veluxramen.

Dak deels renoveren en veluxramen steken

Er moeten twee veluxramen geplaatst worden. Hiernaast is het ook mogelijk dat een deel van het pannendak nog hersteld moet worden. Ook een aantal goten te vernieuwen.

Dak renoveren

Dakrenovatie: pannendak + isolatie.

Pannendak renoveren

Door de droogte is er een boom omgevallen van onze buur. Deze is terecht gekomen op ons dak met schade tot gevolg. De schade lijkt redelijk beperkt, maar we zouden toch graag het dak herstellen.

Plat dak renoveren

Isoleren van het platte dak van onze keuken. Momenteel is dit gewoon een roofing dat erop ligt. Aangezien de spouw en het pannendak niet voldoende geïsoleerd waren , zal het plat dak ook moeten geïsoleersd worden Het dak is ongeveer 4m50 op 4m50.