Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Pannendak vernieuwen en isolatie steken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Pannendak vernieuwen en isolatie steken:

Vernieuwen dak, dakgoot en dakvensters plaatsen

Vernieuwen van dak. Pannendak. Ik schat een 60 vierkante meter. De schouw mag ook afgebroken worden en 2 dakvensters geplaatst worden

Dak deels renoveren en veluxramen steken

Er moeten twee veluxramen geplaatst worden. Hiernaast is het ook mogelijk dat een deel van het pannendak nog hersteld moet worden. Ook een aantal goten te vernieuwen.

Pannendak vernieuwen en isolatie steken

Vernieuwen van dak. Nieuwe dakpannen leggen en daaronder ook isolatie voorzien.

Dak vernieuwen en isoleren

Pannendak vernieuwen en het dak isoleren. Tevens een Velux plaatsen van 1 op 1 m. Dak boven keuken ook te doen maar hier geen venster plaatsen. Oppervlakte : 75 m² en 80 m².

Hellend pannendak vernieuwen

Hellend dak in dakpannen plaatsen. We hebben het huis nu een jaar, dak is in slechte staat, waarschijnlijk ook het timmerwerk vernieuwen. 100 m² ongeveer.

Pannendak vernieuwen

Graag renovatie nieuwe pannen op dak aanbrengen ,onderdak aanbrengen en zeker panlatten vernieuwen. Oude schouw dient afgebroken en zonnepanelen die er nu opliggen dienen tijdelijk verwijderd tijdens renovatie. Dakgoten en bekleding dient vernieuwd te worden.

Dak vernieuwen

Vernieuwen van pannendak met dakkapel

Nieuw pannendak plaatsen

Wij willen graag ons dak helemaal vernieuwen, Het huis is van het jaar 1931. De oppervlakte van ons dak is ongeveer 50 m². Isolatie doen we zelf