Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Plaatsen nieuw dak met isolatie" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen nieuw dak met isolatie:

Plaatsing en binnenafwerking van een dakraam

We hadden graag nog dit jaar zonnepanelen laten plaatsen. Onze zolder is nog niet afgewerkt en hier moeten nog dakramen voorzien worden. Ik had graag een velux dakraam laten plaatsen en binnenafwerking hiervoor mag ook voorzien worden in de offerte. Via de site van velux had ik gezien dat er elektrisch bedienbare veluxen zijn mét een elektronisch rolgordijn (dus zowel het raam zelf als het rolgerdijn elektronisch bedienbaar). Gezien heel onze woning voorzien is van het B-logicx domoticasysteem sprak ons dat aan. Graag hadden we een raam laten plaatsen van 114cm op 118 cm. Er is nog geen opening voorzien in het dak. RAL kleur buitenkant raam: 9006 RAL kleur binnenkant raam: 9010

Plat dak voor dubbele garage plaatsen

Vakman voor plaatsen van een plat dak op mijn dubbele nieuwe garage. Het beton wordt vrijdag 23 augustus 2019 gelegd en dan beginnen de metsers. Plan beschikbaar van de architect.

Vernieuwen dakrand plat dak

Wij hebben een plat dak waarvan de dakrand aan vernieuwing toe is. Momenteel is deze bekleed met PVC, maar de kleur is niet meer mooi (afgeschoten van de zon op een aantal plaatsen). Wij dachten aan een nieuwe dakrand in TRESPA (of ander materiaal indien dit gelijkaardig is).

Nieuwe lichtstraat plaatsen

We zouden graag een nieuwe lichtstraat plaatsen. Afmeting min 2 m op 2.5 m met 2 ramen die open kunnen en 1 toegang naar het dak.

Herstellen dak tuinhuisje

Dakplaat is ingedeukt door stormschade van boom. Dakplaat (OSB) van 3,5 op 4,1 meter, mogelijkheid om nieuwe dakplaat op huidige te plaatsen. Vervangen EPDM zwart en (gedeelte van) aluminium rand.

Dakraam plaatsen

Zolderverdieping 60 m². Nog niet afgewerkt. Dak van 2012.

Koepels vervangen door lichtstraten te plaatsen

Vervangen van 2 koepels door 2 lichtstraten. De afmetingen zijn telkens 1m op 2m. Het is een plat dak met een houten dakconstructie.

Daklekkage verhelpen

Een lek op 14 cm van de schoorsteen en zichtbaar binnenshuis. Het dak bestaat uit asbest leien die ik in voorraad heb. Lek verhelpen en nieuwe leien plaatsen waar nodig na reparatie.