Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Plaatsen van een dakgoot" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van een dakgoot:

Plaatsen van een dakgoot

Een dakgoot vervangen voor en achteraan de rijwoning. In totaal ongeveer 12 m op een hoogte van 9 a 10 meter. Type goot nog niet beslist.

Nieuwe dakgoot plaatsen en schouw afwerken

Nieuwe dakgoot van 15m x 0.6m aan eenvoudig zadeldak plaatsen. Dakgoot hangt op een hoogte van 2.7m tegen windplank die reeds bevestigd is. Schouw van 0.6m x 0.5m afwerken met zink die aansluit op de dakpannen. Op de 4 hoeken vierkante zinken regenpijpen plaatsen van 2.7m. Dak heeft een oversteek van 0.26m.

Dak tuinhuis vervangen en dakgoten voorzien

Dak tuinhuis van 2.2m x 4.2m vervangen. Momenteel shingles die beschadigd zijn met bijkomend waterschade aan onderdak. Graag vervangen door dakpanplaten. Dakgoot met voorzieningen voor koppeling aan nog te plaatsen regenton installeren.

Dak heraanleggen

Oude dakpannen verwijderen. Nieuwe kepers leggen waar nodig. Schouw afbreken. Nieuw onderdak en nieuwe pannen leggen. Nieuwe EPDM in dakgoot plaatsen over een 20 lopende m. Betreft een opp. van ong. 80m².

Dakgoot vervangen of herstellen

We hebben vocht op de gevel doordat er water op loopt. De dakgoot bestaat uit allemaal kleine witte profielen naast elkaar, er ligt nieuwe zink in van enkele jaren geleden, die is normaal gezien nog goed. Dus graag weet ik waardoor het water op de gevel komt en wat moet hersteld worden. Twee plaatsen waarop het lek.

Dakgoten vervangen of herstellen

Bakgoten varvangen. Links 11.8m en rechts 11.8m. Uitbreken bestaande zinken dakgoot. Afval afvoeren. Dakgoot in EPDM plaatsen. Tapbuis plaatsen. Dakrand in zink plaatsen. Afvoer diameter 80 in zink plaatsen. Betreft een open bebouwing van 1997.

Dak tuinhuis vervangen

Lessenaars dakje van tuinhuis 2x5m. Houtwerk vervangen, plaatsen van nieuwe pannen of dakplaten plus afwerking aan zijkanten en aanbrengen dakgoot.

Dakgoten vervangen of herstellen

Nieuwe dakgoot plaatsen. Graag zink of aluminium. Zijkant afwerken. Momenteel PVC dakgoot, niet diep genoeg en lekt. Het betreft 2x 20m en 2x 6-7m