Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Plaatsen fakro dakraam" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen fakro dakraam:

Plaatsen fakro dakraam

Fakro dakraam in hellend dak met dakpannen plaatsen.

Dakramen plaatsen en mogelijks asbest verwijderen

3 Fakro dakramen plaatsen. Voorbereidende werken uitvoeren. Momenteel goed geïsoleerd leien onderdak met vermoedelijk asbest. Metaaldakpannen liggen erop. Men wenst van zolder mooie slaapkamers te maken met meer licht dan nu het geval is met 3 dakramen naast bestaande dakkapellen.

Leveren en plaatsen van dakramen

Model dakraam: Fakro FTW-V-P2 1.14m x 1.18m 2 x verduisteringsgordijn 2 x Horren tegen insecten

Plaatsen van Fakro dakramen op zolder

Wij zijn op zoek naar iemand die 5 veluxen zou kunnen leveren en plaatsen. We dachten aan +-80 breedte x 60 hoogte.

Dakraam plaatsen

Het merk is vermoedelijk Braas (in ieder geval geen Velux of Fakro). De huidige afmetingen bxh: 134 cm x 140 cm. Is het mogelijk om dit te vervangen door het best passende formaat Velux dakraam (liefst zonder het gat groter te moeten maken).

Plaatsen van FAKRO dakramen

Een Fakro dakraam plaatsen. Wij hebben in een andere ruimte een dakraam met als afmetingen 107 x 111 cm. Voor de andere kant in een andere ruimte ook een Falko plaatsen met eventueel de zelfde afmetingen en in hout .

Plaatsen van twee veluxen in overzetdak

Momenteel zijn we aan het verbouwen en maken we van de zolder een extra slaapkamer. We willen hier dakramen (nog niet aangekocht, Velux of Fakro? ) plaatsen. We hebben een leien dak met daarbovenop een overzetdak. Plaatsen van twee dakramen Graag de prijs per stuk gezien we nog niet zeker zijn of het 1 of 2 dakramen zullen worden.

Plaatsen van dakramen

Plaatsen van FAKRO dakramen: - 2 FTU-V G61 (114 x 140) - 3 FTU-V G61 (114 x 140) - 2 FTT/U R3 (134x140) verder hadden we graag de Lia waarde geweten voor de FTT en FTU-V G61.