Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Plaatsen van onderdak isolatie en vervangen van dakpannen 130m²" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van onderdak isolatie en vervangen van dakpannen 130m²:

Dak tuinhuis repareren of vervangen

Het dak van ons tuinhuis bestaat uit een enkele laag golf-roofing (geen onderdak), waar nu hier en daar behoorlijke gaten in verschijnen (vooral bij de nok) en dat ook begint te lossen op sommige plekken. We zouden dit dus graag laten repareren of eventueel een nieuw dak laten plaatsen ( al dan niet met onderdak). oppervlakte : standaard 2 op 3 m.

Plaatsen van onderdak, isolatie en vervangen van dakpannen 130m²

Hellend dak van ongeveer 130 m² afnemen oude pannen, aanbrengen van onderdak + isolatie en nieuwe pannen.

Onderdak en veluxen plaatsen

Ik zou graag een onderdak laten plaatsen. Nu liggen de pannen bloot op het dak. Beide kanten. Aantal veluxen plaatsen in dak. oppervlakte : 70 à 80 m²

Dakramen plaatsen

Ik wil graag 3 velux ramen laten plaatsen in mijn hellend dak. Afmetingen breedte 78 cm, hoogte 118 cm. Op mijn dak liggen dakpannen en er is een onderdak met harde materie.

Vernieuwen van hellend dak

Hellend dak, 45°; 65m2; 10,5m totale hoogte. Kepers intact. Pannen en pannenlatten te verwijderen. Nieuw te plaatsen; onderdak, dampfolie, isolatie, pannenlatten en pannen volgens warm dak methode. Ook te plaatsen 4 Velux GPU M06. Dakkapel renoveren met EPDM en nieuwe PVC siding (3m x 3m).

Hellend dak herstellen

De folie van het onderdak is voor 80% gescheurd/verduurd en dient vervangen te worden. Het lijkt te ingrijpend om hiervoor alle dakpannen eraf te moeten halen gezien de goede staat van de pannen (huis is 28 jaar oud). Er is ook (nog) geen sprake van vochtproblemen en het houtwerk is eveneens in goede staat. Voorkeur gaat er dan ook vooralsnog naar uit om het onderdak te plaatsen via de binnenkant. Totale dakoppervlakte bedraagt ca. 98m2 (een hellend dak van 74m2 en een van 24m2). De huidige isolatie is aangebracht op de vloer van de zolder.

Leien vervangen + onderdak plaatsen

De oppervlakte van mijn zadeldak bedraagt ± 53 m2. Ik zou de huidige kunstleien (30x60 cm) willen laten vervangen door nieuwe kunstleien. De leien zijn nog in relatief goede staat. Het lijkt erop dat verschillende types door elkaar gebruikt zijn. Het huis is al een aantal keren van eigenaar veranderd zodat ik de geschiedenis niet ken. Mogelijks zijn de slechtste leien in het verleden vervangen. Er zijn er nog een aantal bij met wafelstructuur (asbesthoudend ?). In het verleden is er één lei losgekomen en meldde de dakwerker dat een aantal nagels gecorrodeerd zijn zodat ik me niet meer zo gerust voel (ik kom niet vaak op de zolder en als je een losgekomen lei merkt door insijpelend water, kun je al heel wat schade hebben). Het houten dakgebinte is nog in goede staat. Er zijn geen schoorstenen.

Onderdak plaatsen voor isolatie

Afnemen van de dakpannen en opnieuw gebruiken. Onderdak , dampscherm plaatsen. De oppervlakte van het dak is ongeveer 35m2.