Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Plaatsen van onderdak isolatie en vervangen van dakpannen 130m²" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van onderdak isolatie en vervangen van dakpannen 130m²:

Dakramen plaatsen en mogelijks asbest verwijderen

3 Fakro dakramen plaatsen. Voorbereidende werken uitvoeren. Momenteel goed geïsoleerd leien onderdak met vermoedelijk asbest. Metaaldakpannen liggen erop. Men wenst van zolder mooie slaapkamers te maken met meer licht dan nu het geval is met 3 dakramen naast bestaande dakkapellen.

Hellend dak isoleren en onderdak plaatsen

Onderdak plaatsen. Dak isoleren. Houtconstructie nog in prima staat. Betreft een hellend dak van 100m².

Roofing tuinhuis vervangen

De roofing op het dak van het tuinhuis moet vervangen worden. Mogelijk is ook het houten onderdak op bepaalde plaatsen aan vervanging toe. Ongeveer 15m².

Dakraam plaatsen type velux

Bovenverdieping word verbouwd is momenteel nog ruwbouw. Hier zouden 2 velux dakramen geplaatst moeten worden met volgende eigenschappen: kantelbaar, insectenwerend, verduistering, goed geluid en warmte werend, liefst in kunstof. Het gat moet nog gemaakt worden in het dak dat momenteel nog bestaat uit enkel dakpannen en onderdak. Afmeting van de raam zou H120cmxB60cm zijn.

Vernieuwen van twee hellende daken

Beste, wij zijn op zoek naar een dakwerker dewelke een bestaand hellend dak van twee aaneengesloten rijwoningen zou kunnen vernieuwen. Het werk betreft afbraak bestaande metalen pannen, aanbrengen van een thermische isolatie van 12cm, nieuw onderdak, nieuw latwerk, nieuwe pannen (steen/keramisch), nieuwe nokpannen en het plaatsen en aanwerken van vier nieuwe veluxen. De dakstructuur is nog in goede staat. Samen zijn de daken 116m².

Fakman plaatsen in dakkapel

Dakpan uithalen, gat in onderdak boren, fakman met kapje voor ventilatie uitstoot plaatsen in dakkapel van badkamer. 1e verdiep.

Hellend dak plaatsen

Voor dakbedekking, onderdak, panlatten, muurplaat verplaatsen/aanpassen voor een betere doorloop, dakgoten vernieuwen en isolatie. Het dak heeft ongeveer een oppervlakte van 40m². Eventueel een Velux dakkapel (166 op 209 cm) aan de voorzijde en een Velux dakserre (248 op 267 cm) aan de achterzijde plaatsen.

Dak volledig renoveren

Afnemen dakpannen. Totaal 84,41 m² afnemen pan -en tengellatten. Totaal 84,41 m² plaatsen nieuw onderdak. Totaal 84,41 m² plaatsen nieuwe tengel-en panlatten. Totaal 84,41 m² plaatsen van dezelfde dakpannen. Totaal 84,41 m² Gordingen uitdikken voor het plaatsen van 24 cm isolatie Plaatsen van nieuw dakkapel 2x2.5 maken boven trap die naar zolder gaat Plaatsen van 3 grote veluxen, keuze in 94x160 of 134x140