Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Plaatsen van prefab of dergelijk dakkapellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsen van prefab of dergelijk dakkapellen:

Plaatsen van prefab of dergelijk dakkapellen

2 Dakkapellen plaatsen op bestaande woning van 2009. Graag beide 2.5m lang en 1.5m hoog en indien mogelijk met rolluik. Beide dakkapellen zijn gelijk en zouden links en rechts op het dak geplaatst worden.

dakkapel plaatsen op plat dak

Dakkapel plaatsen (2,5 meter breed, 1,5 meter hoog), dakkapel mag eventueel prefab zijn en met een plat dak.

Dakkapel plaatsen in hout of pvc

Dakkapel achterzijde woning in hellend dak om kleine badkamer met douche, lavabo en toilet te kunnen plaatsen in een zolderkamer die nu enkel slaapkamer is en een te beperkte hoogte heeft voor een kleine badkamer. Graag vakman voor een prefab dakkapel van bijvoorbeeld minimum 120 cm breed en 1 van maximum 2 meter breed. Voorkeur van dakkapel prefab in hout of pvc.

Dakkapel en veluxraam plaatsen

Nieuwe dakkapel plaatsen graag een van zink-prefab dakkapel. Het is een puntdak. Ook een andere dakkapel verwijderen en een dakraam plaatsen.

Dakkapel plaatsen

Dakkapel met plat dak 4,5 meter. Prefab of gemaakt ter plaatse.

Dakkapel plaatsen

Eenvoudige dakkapel plaatsen. Standaard dakkapel (prefab). ongeveer 100 cm breed. (kan meer zijn)

Prefab dakkapel plaatsen en twee dakramen

We wensen een dakkapel te plaatsen van ongeveer 6,5 meter op 1,5 meter hoog met 3 ramen in. Gebruik materiaal : kunststof. Liefst prefab. Langs de andere kant van het dak hebben we 2 standaard dakramen nodig.

Plaatsing prefab dakkapel

Net het huis gekocht , binnen twee maanden gaan we verhuizen. Dus pas over twee maanden de werken kunnen starten. Het dak is gerenoveerd en we wensen een dakkapel bij te plaatsen om de zolderruimte te vergroten. Gelieve een prijs op te maken voor diverse afmetingen (van 2 tot 6 meter). Prefab is een optie. Graag ter plaatse komen kijken.