Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Plaatsing en binnenafwerking van een dakraam" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plaatsing en binnenafwerking van een dakraam:

Plaatsing en binnenafwerking van een dakraam

We hadden graag nog dit jaar zonnepanelen laten plaatsen. Onze zolder is nog niet afgewerkt en hier moeten nog dakramen voorzien worden. Ik had graag een velux dakraam laten plaatsen en binnenafwerking hiervoor mag ook voorzien worden in de offerte. Via de site van velux had ik gezien dat er elektrisch bedienbare veluxen zijn mét een elektronisch rolgordijn (dus zowel het raam zelf als het rolgerdijn elektronisch bedienbaar). Gezien heel onze woning voorzien is van het B-logicx domoticasysteem sprak ons dat aan. Graag hadden we een raam laten plaatsen van 114cm op 118 cm. Er is nog geen opening voorzien in het dak. RAL kleur buitenkant raam: 9006 RAL kleur binnenkant raam: 9010

Plaatsing en binnenafwerking van een dakraam

Vakman voor de plaatsing en binnenafwerking van een houten dakraam (manueel uitzetbaar) 114 x 118cm. Eventueel buitenzonwering en/of muggengordijn indien mogelijk. Hellend dak met dakpannen. Er is nog geen dakopening aanwezig.

Vervangen bestaand pannendak inclusief ...

Vervangen bestaand pannendak inclusief herstelling (hermetselen) schoorsteen, plaatsing onderdak en isolatie, nieuwe dakkapel (2,5 à 3 m op 1,5 m inclusief binnenafwerking en HR++ beglazing)