Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Plastieken deel van dakgoot herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plastieken deel van dakgoot herstellen:

Plastieken deel van dakgoot herstellen

Kleine herstelling van dakrand die is losgekomen. Plastieken bescherming van de dakgoot.

Plat dak renoveren en lichtkoepels plaatsen

Het eerste deel van mijn huis is een hellend dak, maar dat dak is in order. Daarachter is een grote bijbouw van ongeveer 5 meter breed op 25 meter lang.Op dit dak zijn in de loop der jaren heel veel herstellingen gedaan. Ik heb sinds september dit huis gekocht en zou nu het hele platte dak willen vernieuwen. Links is er een gang (ongeveer 1 meter breed op 20 meter lang) met plastieken golfplaten. Ik zou hier een heel lichtdoorlatend deel van willen maken. Op de rest van het dak wil ik dan asfalt, een koepel (of glas) boven de eetplaats en een koepel (of glas) boven het deel waar de keuken zal komen. Het is een rijhuis. Het deel dat gedaan zou moeten worden is achter het voorste gedeelte van het huis. Dus dat zal via binnen en via de tuin moeten gebeuren. Bij voorkeur EPDM of ander kunststof.

Optrekken van het dak

We willen het dak langs beide kanten optrekken zodat de muur hoger komt. Langs 1 van de 2 kanten willen we een soort van dakkapel maken zodat we op zolder ook een mezzanine kunnen inbouwen. Door het schuine dak is hier nu geen plaats voor. Idealiter zouden we het hele dak (of grootste deel) langs die kant willen ombouwen tot plat dak. De kant die niet aangepast wordt heeft zonnepanelen. Isolatie mag geplaatst worden en de dakgoten mogen gereviseerd worden. Indien prijs meevalt willen we ook onze veranda laten herdoen zodat ipv plastieken dag dit een plat dak met licht tunnel wordt.