Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "plat dak herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor plat dak herstellen:

Lek in plat dak herstellen

Ons plat dak heeft enkele kleine lekken. We willen het lek in de hoek van het dak dichten of eventueel het dak vervangen met nieuwe roofing en een isolatie eronder. Het is een dak uit roofing van ongeveer 20 m² op het eerste verdiep.

Oorzaak waterschade achterhalen en herstellen

Ik heb gevolgschade aan een binnenmuur door waterschade (waterinsijpeling, roestvlelken, loskomende verf,...). De schade is allicht een gevolg van een gebrekkig onderhoud aan het dak van de aanpalende buren. Plat dak - schade is op de overloop. 3 huizen - 1 halfopen bebouwing van mij, en de buur heeft de gesloten bebouwing in het midden. De oorzaak zou moeten vastgesteld worden en verholpen worden.

Koepel plat dak herstellen

Er is een kleine lek in de lichtkoepel. Als het hard regent komt er water in en komt dit terecht op het houten sierraam.

Herstellen plat dak

Wij hebben een plat dak van ongeveer 25 m². Door het stormweer van de voorbije weken hebben wij schade opgelopen met als gevolg dat er nu water binnensijpelt. Wij vermoeden dat de bedekking van het dak beschadigd werd. Wij zouden dit graag laten herstellen. Bedekking in EPDM indien mogelijk (momenteel hebben wij roofing).

Plat dak herstellen

Volgende zaken zijn door de storm beschadigd geraakt: dakgoten, roofing is losgekomen en zijpanelen onder het dak die de muren beschermen. We zouden dit graag laten herstellen.

Plat dak herstellen

dakherstelling, plat dak 115 m2

Plat dak in roofing herstellen

Een lek opsporen en herstellen.

Daklekkage herstellen

Sinds kort hebben we een klein lek op zolder. Bij nazicht bleken er scheuren in de roofing te zitten. Het plat dak is een klein onderdeel (ong. 25m²), we hebben voornamelijk een hellend dak met dakpannen.