Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Plat dak herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plat dak herstellen:

Zadeldak met oude leien renoveren

Wij hebben een bungalow van 1974 met zadeldak, die gerenoveerd is in 2015-2016 en waarbij er ook een L-vormig deel is aangebouwd met plat dak. Het oorspronkelijke zadeldak is nu echter ook aan renovatie toe. Er liggen zwarte leien op, naar verluidt met asbest in. De houtstructuur is volgens mij nog wel in goede staat, misschien (hopelijk) kan die behouden blijven? Onder het dak ligt een lage zolder die we quasi niet gebruiken, er ligt dan ook dikke, recente (2016) isolatie op de vloer. Met andere woorden het vernieuwde dak zelf hoeft niet bijkomende geïsoleerd te worden. Er hoeven ook geen veluxen in te komen. De oppervlakte van het dak is 9m52 x 13m42. In bijlage de bouwaanvraag van enkele jaren geleden, dit geeft een idee van hoe het gebouw eruit ziet.

Herstellen van daklekkage

Drupt binnen. Herstelling van plat dak.

Lichtstraat plaatsen

Maken van een opening in het plat dak en tevens plaatsen van een lichtstraat. Opening maken voor de grootste maat van velux te plaatsen.

Daklekkage herstellen

Sinds korte tijd hebben we insijpelend regenwater dat uit het gat van een spotje komt. Deze is gelegen aan het einde van ons plat dak, dus we vermoeden dat het daar vandaan komt. Plat doek met kiezel.

Roofing vernieuwen

Roofing op plat dak vernieuwen. Oppervlakte 36 m²

Daklekkage herstellen

Tussen twee verdiepen van huis hebben we een uitsprong welke loopt over twee verdiepen. Op onderste verdiep van de uitsprong is er vocht / schimmel. uitsprong is afgewerkt met een plat dak.

Plat dak herstellen

Plat dak van garage lekt, dringend iemand nodig

Plat dak herstellen

Plat dak van een appartementsgebouw (huis in verschillende appartementen onderverdeeld). Ik woon zelf in het bovenste appartement. We hebben afgelopen week gemerkt dat er behoorlijk wat vocht binnen komt met grote vochtplekken. Het desbetreffende dak wordt eigenlijk nog als terras gebruikt en is bedekt met kiezelstenen.