Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Plat dak herstellen en isoleren" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plat dak herstellen en isoleren:

Plat dak in roofing herstellen

Een lek opsporen en herstellen.

Daklekkage herstellen

Sinds kort hebben we een klein lek op zolder. Bij nazicht bleken er scheuren in de roofing te zitten. Het plat dak is een klein onderdeel (ong. 25m²), we hebben voornamelijk een hellend dak met dakpannen.

Roofing plat dak vernieuwen

Een roofing plat dak van 29 m² vernieuwen. Er liggen reeds enkele lagen roofing op die verwijderd dienen te worden voordat de nieuwe laag erop komt. Tevens staan er nu 5 zonnepanelen op (zie foto's) deze moeten uiteraard terug geplaatst worden.

Koepel plat dak herstellen

Lek aan koepel plat dak herenhuis door slechte afwatering.

Herstellen van lek aan lichtkoepel in plat dak

Meerdere lekken aan koepel op plat dak herstellen. Al enkele jare last van, al meerdere keren onderzocht maar oorzaak nooit gevonden.

Plat dak herstellen

Waterschade in keuken en lek in plat dak erboven herstellen. Water sijpelt via plafond binnen vermoedelijk door plat dak.

Dakgoten vervangen of herstellen

Met het stormweer is de onderkant van de dakgoot weggeblazen (van een plat dak) dit zou hersteld moeten worden. foto's zijn ter beschikking voor een duidelijker beeld

Bekleding platte daken herstellen

Rubberen bekleding op isolatie plat dak van herstellen. Plat dak van 7,5 op 4,5 meter. Ook het grote platte dak van 12 x 7 met zonnepanelen moet men de bekleding nakijken en eventueel herstellen.