Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Plat dak renoveren en lichtkoepels plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plat dak renoveren en lichtkoepels plaatsen:

Plaatsen duivenpinnen op dak

Plaatsen op 2e verdieping plat dak half open bebouwing. Dak is toegankelijk via koepel op 2e verdieping. Te plaatsen over de breedte van ons terras, 5-tal lopende meter.

Nieuwe roofing leggen en isoleren plat dak

Ik heb een dak van ongeveer 2m x 5,5m waar nieuwe roofing met isolatie op moet aangezien er een lek is. Momenteel is oude roofing aanwezig (zonder isolatie). De oude roofing is echter in slechte staat dus mogelijks kan het niet meer als dampscherm dienen. Voor een ander dak van ongeveer 3m x 3m werken met roofing en isolatie , deze is in een betere staat maar moet ook vernieuwd worden .

Plat dak herstellen

Er is een kleine lek in een plat dak. Tezamen met de reparatie hiervan wil ik dan graag het dak ook aanpassen aan de nieuwe isolatienorm. Het dak is ongeveer 5 op 3 m groot en heeft geen ingewikkelde vorm. Toegang is zonder probleem mogelijk na afspraak.

Plat dak met loskomende epdm rubber bedekking vervangen

Op mijn plat dak van ong 30m² . Ligt epdm rubber sinds 2000. Epdmp rubber komt los en lekt. Vervanging door evenwaardig of beter product en tevens isolatie volgens mogelijkheden.imv dikte.

Lichtstraat plaatsen

Lichtstraat plaatsen plat dak met welfsels +/-4m op 1m. Eventueel in pvc

Plat en hellend dak renoveren

Plat dak met roofing en kiezels renoveren. Ook een garagedak van 25 m² en een hellend leien dak van 125 m². In het platte dak van het huis dient 1 lichtkoepel dicht gewerkt te worden en moet er 1 worden vervangen.

Plat dak herstellen rond de koepel

Er is een daklek aan mijn koepel. Dit is een vast koepel. De EPDM rond de koepel dient vervangen te worden en gekeken hoeveel water onder de EPDM zit. Eventueel nieuwe koepel die langs de binnenzijde open kan gedaan worden

Plat dak herstellen

Vervangen huidige dakbedekking op het platte dak. Vermoedelijk roofing, isolatieplaten en grind(keien). Ook bijkomende isolatie te plaatsen.