Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Plat dak voor dubbele garage plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plat dak voor dubbele garage plaatsen:

Verwijderen en nieuwe koepel plaatsen

Er moet een huidige koepel worden weggenomen en vervangen door een nieuwe. Lichtkoepel van 1m20 op 1m80 in een rechthoekige vorm op een plat dak.

Nieuwe dakbedekking op een plat dak in zink plaatsen

Wij zijn op zoek naar een dakdekker of aannemer die op een bestaand plat dak van +/- 25m² een nieuwe dakdichting kan voorzien. De bestaande dakbedekking is uit zink en zou blijven liggen. Hierna dient erop een terras met houten planken voorzien te worden. De werken dienen op korte termijn te worden uitgevoerd.

Roofing branden en nieuwe stormplanken zetten

Er moet nieuwe roofing op mijn plat dak gebrand worden. Ook moeten mijn afvoeren nagekeken worden, bij storm weer krijg ik water binnen. Een nieuwe stormplank heb ik ook nodig vooraan aan de goot.

Golfplaten vervangen van garagedak

Garage van 10m lang op 4m breed daarvan zouden we de golfplaten willen vervangen. Plat dak

Werken aan dakkapel uitvoeren

Ik zou graag onze dakkapel laten isoleren: Plat dak (circa 3x3m) isoleren langs boven. Dakranden verhogen en verbreden. Zijmuren + raamzijde langs buiten isoleren + nieuwe gevelbekleding (bijvoorbeeld cidings of leien). Zijkanten zijn momenteel bekleed met oude verweerde asbestleien. Deze kunnen indien gewenst voorafgaand aan de werken al door mezelf verwijderd worden.

Nieuwe lichtkoepel te plaatsen

Nieuwe lichtkoepel plaatsen op een plat stuk van een dak.

Roofing branden op een verandadak

Roofing laten branden op een plat dak van een veranda. Ongeveer 20m².

Lichtstraat plaatsen

we zouden graag 2 lichtstraten plaatsen waarvan 1 met toegang tot het dak. tevens willen we ook een nieuwe dak plaatsen met isolatie en epdm. Het is een plat dak. Dus een totaalproject.