Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Plat dak voor een nieuwbouw maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plat dak voor een nieuwbouw maken:

Koepel uit plexiglas herstellen

Plexiglazen koepel op plat dak is weggevlogen. Afmetingen 1m op 1m. Plexiglas kapot, maar het frame is misschien nog bruikbaar.

Afwatering plat dak in orde brengen

Garage heeft plat dak met koepel. Blijft veel water op staan. Ik wil dit graag laten oplossen. Afmeting ongeveer 3.8m x 7m. P

Dakgoot, plat dak en schouwpijp nakijken

Graag wou ik de dakgoot aan de voorkant van het huis laten nakijken, dit is 7 lopende meter. Ook het plat dak van 14 m² achteraan en een schouwpijp aan de zijgevel moet men controleren.

Nieuwe koepel op het plat dak zetten

Nieuwe koepel plaatsen op het dak van de keuken. Koepel van 150 cm x ca 80 cm

Daklekkage aan dakkapel herstellen

Lek in het dak plat dak boven een uitbouw. De zijkant moet opnieuw gemaakt worden van de dakkapel, alsook nieuwe isolatie.

Plat dak voor een nieuwbouw maken

Voor een nieuwbouwwoning moet men voor zo een 100 m² een plat dak voorzien.

Daklekkage in plat dak herstellen

We hebben een nieuw dak laten plaatsen vorig jaar. Nu hebben we een lek en we denken dat het van de schouw komt. Plat dak met EPDM. Schuin dak van huis komt op het plat dak uit.Overgang met schouw.

Herstellen roofing dak

Herstelling plat dak roofing door vocht, zo snel mogelijk vochtschade reeds zichtbaar op de binnenmuren. Het gaat om een oppervlakte van 16m².