Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Plat dak voor een nieuwbouw maken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Plat dak voor een nieuwbouw maken:

Plat dak herstellen

Plat dak van ong. 40m² in EPDM herstellen want er zit ergens een lek.

Plat dak herstellen

Plat dak van ong. 20m² met roofing herstellen. Bij hevige regen loopt het water in de keuken binnen, vermoedelijk via pijp van dampkap. Pijp van dampkap zit niet rechtstreeks verticaal boven de dampkap maar met horizontale constructie op 2m van elkaar geplaatst. Het betreft een nieuwbouw van ong. 13j oud. Aan binnenzijde van muur is er schade die rot begint te worden.

Plat dak vernieuwen

We zouden graag ons dak van de veranda, polycarbonaat platen, willen vervangen door hoog rendements glas of polycarbonaat platen. Het dak is ongeveer 9x8m De platen zijn 2,10m lang.

Plat dak herstellen

Plat dak van garage van ong. 52m² met 2 lichtkoepels erin herstellen. Momenteel lekt het door barstjes in de roofing. Plat dak aan huis voorzien van EPDM.

Herstellen van plat dak

Aluminium schouw verwijderen. Deel van afgebroken gemetste schouw opnieuw bij metsen. Bijkomende isolatie met roofing of dergelijk materiaal plaatsen. Dak is ong. 5m x 11m.

Plaatsen van lichtkoepel

Lichtkoepel of dakraam van ong. 1.5m x 1.5m plaatsen in plat dak van ong. 125m². Momenteel lekt het dak en is er te weinig lichtinval. Heeft nog niet echt een idee over materiaal en dergelijke.

Dakkoepel vernieuwen, kiezels aanbrengen en plat dak nakijken

We hebben een EPDM dak. Hier willen grindballast op laten aanbrengen en de huidige dakkoepel laten vernieuwen. Tevens moet het EPDM dak en kitranden gecontroleerd worden. - plaatsen grindballast op plat dak (ongeveer 90m2) - plaatsen koepel van velux: CFP 0073 100/100 vast ISD 0000 acrylaat transparant zonnescherm op zonne-ergie MSG6090 WL - Dak controleren

Lichtkoepel vervangen

Lichtkoepel van 70cm x 70cm in plat dak van ong. 20m² vervangen. Momenteel een scheur in.