Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Platdakvenster velux plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Platdakvenster velux plaatsen:

Velux platdakraam plaatsen

Vervangen oude lichtkoepels door velux platdakvenster. 2 lichtkoepels te vervangen. Afmeting : 1m 20 op 1m20 Afmeting : 2m20 op 1m20

Platdakvenster velux plaatsen

In mijn plat dak bedekt met EDPM rubber mijn lichtkoepel vervangen door ene moderne Velux platdakvenster met meer mogelijkheden. Aafmetingen van mijn lichtkoepel is ongeveer 140x160

Velux platdakvenster plaatsen

Wij zouden graag in ons platdak dat is bedenkt met EPDM een velux platdakvenster laten plaatsen. Velux : standaardmaat. 1m op 1m.

Platdakvenster van Velux plaatsen

Ons plat dak van de woonruimte heeft 3 platdakvensters waarvan er 1 stuk is. Graag wensen we een offerte voor het installeren van een vast platdakvenster van Velux met buitenste zonnewering op zonneenergie.