Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Platte daken van kantoorgebouwen vernieuwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Platte daken van kantoorgebouwen vernieuwen:

Dak nakijken en herstellen

We hebben een nieuwbouw waar 2 platte daken zijn. Er was eerder al eens vocht binnen (te zien aan de hoeken van de binnenkant). Het vocht moet opgemerkt worden en daarna hersteld worden.

Platte daken renoveren

Nieuwe EPDM op plat dak van 25m² plaatsen. +Nieuwe EPDM op plat dak van 5m² plaatsen en ook isoleren. +Nieuwe EPDM op plat dak van 20m² plaatsen en ook isoleren.

Platte daken van kantoorgebouwen vernieuwen

Op onze kantoorgebouwen (3 platte daken) ligt sinds 2007 roofing die ondertussen barsten vertoont. Herstelling of vervanging van de dakbedekking. Er liggen ook zonnepanelen, die eventueel gereinigd mogen worden en de goot zou gekuist moeten worden.

Bekleding platte daken herstellen

Rubberen bekleding op isolatie plat dak van herstellen. Plat dak van 7,5 op 4,5 meter. Ook het grote platte dak van 12 x 7 met zonnepanelen moet men de bekleding nakijken en eventueel herstellen.

Onderhoud dakgoten en platte daken

Uitkuisen(bladeren) van de dakgoten, boven de garage,platte daken en afwassen van de kroonlijsten. Gemakkelijk uit te voeren met ladder. Opkuisen oprit maar niet met hoge drukreiniger. Graag zo vlug mogelijk.

Plat dak herstellen en nazicht lekkage

Aan de achterkant van de rijwoning zijn drie platte daken 4 m² 10 m² en 8,5 m² te verminderen met drie lichtkoepels.De daken zijn in goede staat maar bij grote regenval komt er water naar binnen na een tijdje. Aan de straatkant de binnenbekleding vervangen door PDM lengte dakgoot 5 m

Verschil tussen twee platte daken overbruggen

Roofing of resitrex branden aansluitend op ecopanelen om 2 verschillende hoogtes te verbinden. (Lengte van 9 m, hoogteverschil van 70 cm)

Daklekkage verhelpen en platdak vernieuwen

Ik heb op 2 plaatsen van mijn platte daken ( 3 delig platdak in totaal 53m²) lekken als het regent. Ik vind het lek zelf niet. Deze zouden dus gemaakt moeten worden en de rest van het dak ook , deze zijn toch al redelijk oud.