Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Polycarbonaat platen vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Polycarbonaat platen vervangen:

Vernieuwen van polycarbonaat platen

Vernieuwen van de Polycarbonaat Platen Melkwit Opaal : 7 platen +-0,85 op 2,40m. De aanwezige zijn door vorige onweders beschadigd en moeten allemaal eens vervangen worden Constructie is nog goed enkel de vervanging van de 7 platen.

Nieuwe dakplaten op veranda plaatsen

Vervangen van polycarbonaat platen verandadak. Gaten door stormschade. Oppervlakte van het dak is 3 x 4 platen.

Herstellen dak veranda

Herstellen van dak veranda ongeveer 4 x 3,25 m. Bestaat uit polycarbonaat platen en is een schuin dak. Plaatselijke lekkages bij hevig regenweer/ veranda v/h/jaar /1994

Dak renoveren tuinhuis en bekleden

Houten balken vernieuwen. Loopt nu niet goed af, is te vlak. is een klein kamertje van ong. 7m². Dak met polycarbonaat platen plaatsen. Zijkant stuk vanaf het muurtje verlengen met USB platen of slidings.

Vervangen polycarbonaat platen

Polycarbonaat dakplaten van veranda vervangen. Door hagel zitten er barsten en gaten in. Het betreft 2 platen van 5m en 4 platen van 3m. De platen zijn op 2 plaatsen afgewerkt met lood.

Polycarbonaat platen van veranda vervangen

Ik wil de polycarbonaat platen van mijn veranda laten vervangen. Ongeveer 2,80 meter breed en 4,20 meter lang. Zou er eens iemand kunnen langskomen?

Plaatsing op maat gemaakte polycarbonaat platen zonneranda

Vakman nodig om de polycarbonaat platen te vervangen van de veranda type zonneranda. Deze werden beschadigd bij schilderwerken uitgevoerd door schilder. Het moeten op maat gemaakte platen zijn doordat je rekening moet houden met het openschuivend dak. 20m²

Vervangendak pergola polycarbonaat

Betreft een open terras van circa 9 x 5 m Dak van pergola vernieuwen (dubbelwandige polycarbonaatplaten). (in goede staat). De platen hebben we nog niet.