Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Polycarbonaat platen vervangen op veranda" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Polycarbonaat platen vervangen op veranda:

Polycarbonaat platen vervangen op veranda

Polycarbonaatplaten van 16mm dik vervangen door 32mm dikke mekwitte platen. Het betreft een houten veranda met dak van 11 polycarbonaatplaten. Veranda heeft een halfronde vorm en 9 platen die op driehoek gezaagd moeten worden en 2 platen die rechthoekig zijn.

Plaatsen 2 vlakke polycarbonaat platen

2 Kapotte draadglasplaten nop plat dak vervangen door heldere polycarbonaat platen of opnieuw draadglas met afmetingen 625mm x 1870mm per plaat met een dikte van 8mm of meer.

Isolerende lichtstraat plaatsen

We willen onze keuken uitbreiden, en de veranda er bij nemen. Nu liggen er op de veranda polycarbonaat platen die in de winter te koud zijn en in de zomer te warm. We willen ook geen licht verliezen dus zoeken we naar een oplossing.

Polycarbonaat platen van veranda

Door de storm in het begin van het jaar pannen op mijn veranda gevallen waardoor de platen beschadigt zijn en moeten allemaal vervangen worden. Heel het dak is ongeveer 6x5m

Polycarbonaat platen vervangen

Vervangen van 4 polycarbonaat platen (veranda), telkens ongeveer 123x300 cm. Ook nieuwe dichtingsrubbers voor bestaande constructie van 30 jaar oud.

Polycarbonaat platen plaatsen

2 Meerwandige polycarbonaatplaten plaatsen op plat dak ter vervanging van de huidige. 1 Plaat is 1.2m x 2.5m, opstaand tegen muur. Deze is verkeerd geplaatst. 1 Plaat is ong. 1.2m x 1.7m en ligt plat.

Vernieuwen van polycarbonaat platen

Vernieuwen van de Polycarbonaat Platen Melkwit Opaal : 7 platen +-0,85 op 2,40m. De aanwezige zijn door vorige onweders beschadigd en moeten allemaal eens vervangen worden Constructie is nog goed enkel de vervanging van de 7 platen.

Nieuwe dakplaten op veranda plaatsen

Vervangen van polycarbonaat platen verandadak. Gaten door stormschade. Oppervlakte van het dak is 3 x 4 platen.