Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Polycarbonaat platen vervangen op veranda" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Polycarbonaat platen vervangen op veranda:

Polycarbonaat platen vervangen

I heb drie platen die vervangen zouden moeten worden op veranda want er is schade en de oude zijn niet meer lekvrij. 3 platen :880x4050, 90x4050, 810x 4050.

Dakplaten veranda vervangen

Ik heb 2 beschadigde dakplaten (polycarbonaat) op de veranda door hagelslag, en kleine scheurtjes in de andere platen. Waarschijnlijk zullen alle of bijna al de platen moeten vervangen worden. Afmeting : alles te vervangen.

Polycarbonaat platen vervangen

Vervangen van bestaand verandadak door plaatsing van nieuwe profielen en polycarbonaat platen. Dit op veranda van 6 op 3 meter.

Polycarbonaat platen vervangen

We hebben een winkel waarop op plat gedeelte van het dak een doorschijnend tipdakje is gemaakt van polycarbonaat platen, ongeveer 4.2m x 2m. Deze platen zijn versleten en moeten dus vervangen worden. Nieuwe platen moeten sowieso doorschijnend zijn.

Verandadak vervangen

Het dak van de veranda werd beschadigd door de storm in juni. Het gaat om 3 grote platen, polycarbonaat platen.

Polycarbonaat platen vervangen

Door hagelschade in juni, is mijn lichtstraat beschadigd. Het heeft een lengte van 5m en breedte van 1,5m. 2 platen naast elkaar.

Veranda polycarbonaat platen vervangen

Dringende herstelling meerdere dakplaten overdekte pergola, beschadigd door hitte/slijtage etc Platen : minst 3.

Vervangen polycarbonaat platen van de terrasoverkapping

De dakbedekking van de terrasoverkapping is beschadigd en moet vervangen worden. Het betreft opaal wit meerwandig polycarbonaat. Dit voor een oppervlakte van 3 x 8 meter. Bij hevige regenval sijpelt er water tussen muur en overkapping. Deze dichting moet nagekeken worden