Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Polycarbonaatplaten van veranda vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Polycarbonaatplaten van veranda vervangen:

Herstellen dak veranda polycarbonaatplaten

Veranda met Reynaerts Aluminium : vervangen polycarbonaat dakplaten zonwerend 32 mm 3 stuks 1000 X 4410 , 32 mm 1 stuk 900 X 4410

Vervangen of herstellen veranda dak

Ik heb een polycarbonaatplaten veranda dak. Nu heb ik gezien dat er tussen sommige platen vocht en of water ontstaan is .

Herstellen van lek in veranda ter hoogte van dakgoot

Er is een lekkage aan de binnenkant van de veranda. Het water drupt binnen waar je de dakgoot ziet lopen.Dak in polycarbonaatplaten.

Veranda herstellen

Vervangen van polycarbonaatplaten en rubbers (aan draagbalken, muur) aan bestaande veranda + 'arretten' onderaan en opspuiten aan muur en vloeraansluitingen (ook water binnen onderaan). Graag vijfwandige platen (opaal kleur) met zonnewerende toplaag. 4 platen van 900x3950. Afvoeren van oud materiaal

Herstellen dak veranda in polycarbonaatplaten

Vervangen van 8 plexiglasplaten door andere goed isolerende kunststofplaten. Elke plaat is ca. 110cm x 260 cm. Balkenstructuur is in goede staat. Mogelijks moet bestaande zonnewering worden verwijderd en teruggeplaatst na werken.

Polycarbonaatplaten van veranda vervangen

Ik heb een veranda die tegen het huis gebouwd is en wens de polycarbonnatplaten (inclusief de bevestiging) te vervangen. De houten balken van de veranda zijn nog in goede staat en moeten niet vervangen worden.

Verandadak vernieuwen

Plaatsen van nieuwe panelen op bestaand veranda dak. Polycarbonaatplaten; Dak : 4 m lang en 2 m Br

Polycarbonaat platen vervangen op verandadak

De polycarbonaatplaten dienen vervangen te worden van de veranda. Het gaat om 5 stuks.