Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Polycarbonaatplaten vervangen op veranda" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Polycarbonaatplaten vervangen op veranda:

Acrylaatplaten alu veranda vervangen door polycarbonaatplaten

Liefst 32mm dik superisolerend en zonnewerend 10 wandig. Materiaal 3 platen van 5,25m lang en 3platen van 2,50 m lang. 0_98 m breed. Totaal 6 platen.

Herstellen dak veranda polycarbonaatplaten

Veranda met Reynaerts Aluminium : vervangen polycarbonaat dakplaten zonwerend 32 mm 3 stuks 1000 X 4410 , 32 mm 1 stuk 900 X 4410

Vervangen of herstellen veranda dak

Ik heb een polycarbonaatplaten veranda dak. Nu heb ik gezien dat er tussen sommige platen vocht en of water ontstaan is .

Veranda herstellen

Vervangen van polycarbonaatplaten en rubbers (aan draagbalken, muur) aan bestaande veranda + 'arretten' onderaan en opspuiten aan muur en vloeraansluitingen (ook water binnen onderaan). Graag vijfwandige platen (opaal kleur) met zonnewerende toplaag. 4 platen van 900x3950. Afvoeren van oud materiaal

Terrasdak herstellen

Vervangen van dak van een terras. Dak : gewoon polycarbonaatplaten. Dak 4 m op3 m.

Herstellen dak veranda in polycarbonaatplaten

Vervangen van 8 plexiglasplaten door andere goed isolerende kunststofplaten. Elke plaat is ca. 110cm x 260 cm. Balkenstructuur is in goede staat. Mogelijks moet bestaande zonnewering worden verwijderd en teruggeplaatst na werken.

Lichtstraat vervangen

Momenteel hebben we een lichtstraat bestaande uit 2 polycarbonaatplaten ,deze zouden wij willen vervangen door iets anders (deze maken veel geluid en zien er wat goedkoop uit) De opening in het dak is 3,5 m op 2 m het betreft een lessenaars dak boven onze keuken. geen polycarbonaat.

Polycarbonaatplaten van veranda vervangen

Ik heb een veranda die tegen het huis gebouwd is en wens de polycarbonnatplaten (inclusief de bevestiging) te vervangen. De houten balken van de veranda zijn nog in goede staat en moeten niet vervangen worden.