Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Regenpijp herstellen en reiniging dakgoten" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Regenpijp herstellen en reiniging dakgoten:

Daklekkage herstellen

Plat dak bergkot gelijkvloers (ongeveer 3x4m) heeft EPDM bedekking en vertoont kleine lek t.h.v afvoer regenpijp.

Herstellen zinken dakgoten

Lek in overgang dakgoot-regenpijp herstellen. Vermoedelijk soldeerwerk. Bij felle regen komt er heel wat water binnen via de spouw en dan door het venster. Buurvrouw heeft ook enkele scheuren in zinken goot die reeds tijdelijk hersteld werd met soort silicone, dus die ook graag solderen.

Regenpijp en dakgoot nakijken

Ik heb een huis gekocht en mag er binnen 3maand in. Het dak zelf is in het zwart geïsoleerd maar er is al enkele jaren niets meer gebeurt met de dakgoot. Nu gaan we het dak zelf laten nakijken en willen we de dakgoot ook laten nakijken en eventueel laten herstellen indien nodig.

Herstellen bekleding van PVC dakgoot

Bekleden van dakgoten aan buitenkant + bij plaatsen van regenpijp. Is een zinken dakgoot in houten bak,die 30 jaar geleden bekleed is met PVC aan buitenkant. Totale lengte is ongeveer 75 m.

Dakgoot en regenpijp herstellen

Tijdens een van de stormen in februari is een deel van onze pvc dakgoot afgerukt door de wind. We hebben hierdoor ook waterschade in onze woning. Ik heb reeds contact opgenomen met onze verzekering om een tussenkomst voor herstelling maar ik wil deze nu niet gewoon enkel laten herstellen maarneen nieuwe regenpijp plaatsen. Samen met een andere regenpijp ook aan de achtergevel die ook aan herstelling toe is.

Regenpijp herstellen

Regenpijp herstellen. Door wind is deel van regenpijp net onder dak aan achterkant van huis weggewaaid. Regen loopt uit de goot langs gevel naar beneden.

Aansluiting afdak op regenpijp herstellen.

Aansluiting afdak-regenpijp herstellen. Lekt bij regenweer. Lek mogelijk in verbindingsstuk tussen regenpijp en afloop van het afdak.

Lekkage regenpijp herstellen

Ik woon in een driegevelwoning, type Belle etage, en heb een waterinsijpeling achteraan, boven (2 de verdieping). Zou kunnen afkomstig zijn van een regenpijp die in de gevel zit.