Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Regenpijp vervangen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Regenpijp vervangen:

Dakgoten herstellen en reinigen

Achteraan afscherming dakgoot herstellen, het hout is hier rot. Ook wat plastiek te vervangen. Vooraan de regenpijp vrijmaken of herstellen.

Regenpijp vervangen

Het plaatsen van een regenpijp. Hoogte: een 8-tal meter.

Regenpijp vervangen

Afloop van een plat dak naar regenput, huidige pijp is opgeroest.

Regenpijp vervangen

Door de storm onlangs is de regenpijp afgerukt aan de straatkant. Er moet een nieuwe komen. Aansluiting aan dakgoot is op 12 meter hoogte. Lengte regenpijp is ca 3meter. Komt terecht in collector met dak van de buren.

Vervangen beschadigde regenpijp na storm

Door het stormweer van vorige zondag is er een stuk van onze regenpijp op de veranda gaan vliegen. Dit stuk zou terug geïnstalleerd moeten worden. Regenpijp is een grijze plastieken buis.

Dakgoot en regenpijp vervangen

De dakgoot en regenpijpen aan onze achtergevel moeten worden vervangen. 10m H X 16mL.

Vervangen loden regenpijp

Oude regenpijp ( lood of zink ) is op verschillende plaatsen opgerot . Bovenaan volledig afgescheurd en lekt water. Herstelling van deze afvoerpijp.

Dakgoten vervangen of herstellen

Dringende herstelling, bij laten afweten van vorige dakwerker! Huidige nieuwe regenpijp (van zink) moet aangesloten worden op een nieuwe flexibel die door een oude lekken loden regenpijp door de gevel moet lopen. Bij regenweer word heel de gevel van binnenuit nat momenteel, met dit vriesweer gaat heel de gevel (die beschermd is) kapot.