Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "reparatie dak tuinhuis" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor reparatie dak tuinhuis:

Reparatie dak tuinhuis

Reparatie en plaatsen van metalen dakplaten klein tuinhuisdak(dak ongeveer 6m²)

Herstellen dak tuinhuis/puntgevelbekleding

Tuinhuis: door stormschade is heel de roofing weggewaaid en is zelf het dak deels losgekomen ook heeft er een plaat een gat geslagen in het dak.graag een bestek(incl. materiaal) voor snelle reparatie. Woning: tevens is er een deel van de puntgevelbekleding losgekomen en moet ook deze vervangen worden.

Reparatie dakbedekking tuinhuis

Door de storm een tijdje geleden kwam een deel van het dak van het tuinhuis los, waardoor nu het hout zichtbaar is. Ik zou graag het dak vernieuwen zodat het weer waterdicht is. Opdat de verzekering het schadegeval zou kunnen behandelen, heb ik (op z'n minst) een offerte nodig. Foto's ter beschikking.

Reparatie roofing tuinhuis

Met de storm van afgelopen weekend is de roofing van het dak van mijn tuinhuis gedeeltelijk weggewaaid en een ander deel hangt los. Voor de verzekering valt dit onder stormschade en heb ik een bestek nodig.