Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Reparatie van lek van verandadak" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Reparatie van lek van verandadak:

Reparatie van lek van verandadak

Veranda van 21m² met glazen dak herstellen. Momenteel lekt het dak bij regen. Enkele jaren geleden al EPDM laten plaatsen maar probleem is weer terug en nu erger.

Dakgoten vervangen of herstellen

* reparatie lek op lasnaad dakgoot achteraan huis * controle eventueel lek dakgoot vooraan (verbinding dakgoot / afvoerbuis) * plaatsing van 2 bladvangers (afgelopen jaar zijn er 11 mussen in mijn regenwaterput terecht gekomen. Hopelijk is dit een oplossing) * bestaat er een ? zodat er géén mus-nesten kunnen gemaakt worden onder mijn dakpannen Indien nodig kan ik u een foto opsturen van het huis.

Daklekkage verhelpen

Een lek op 14 cm van de schoorsteen en zichtbaar binnenshuis. Het dak bestaat uit asbest leien die ik in voorraad heb. Lek verhelpen en nieuwe leien plaatsen waar nodig na reparatie.

Plat dak herstellen

Er is een kleine lek in een plat dak. Tezamen met de reparatie hiervan wil ik dan graag het dak ook aanpassen aan de nieuwe isolatienorm. Het dak is ongeveer 5 op 3 m groot en heeft geen ingewikkelde vorm. Toegang is zonder probleem mogelijk na afspraak.

Reparatie lek aan dakvenster

In 2008 werd een Velux raam geplaatst. Dak bestaat uit leien. Na jaren opgemerkt dat er een lek is boven in de linkerhoek van de dakvenster. Het hout van de dakvenster wordt zwart. Graag reparatie.

Regenpijp (in kelder muur) reparatie

De onderste anderhalve meter van de regenpijp ( in gietijzer)aan de voorgevel is lek.(zie photo) Waarschijnlijk is er ook een lek ondergronds.( verbinding van regenpijp met riolerings installatie.) Dit veroorzaakt schade bij de geburen.Ons stukje keldermuur naast het kolengat waar de regenwater afvoer door loopt ( zie photo) is ook wel vochtig.

Herstellen dakterras

Lek ontdekt in keukenruimte onder dak terras. Vermoedelijk ten gevolge van een slecht geplaatste omheining op 1 hoek van het dak terras. Lekdichting dak, ( lekdetectie al gebeurd). Reparatie dakterras/omheining. Herbezetting binnen in keukenruimte 20m².

Opzoeken en reparatie lek aan dakvenster

Wij hebben binnen last van een lek ter hoogte van de onderkant van het dakvenster type velux. Op zoek naar een specialist die de waterinsijpeling kan detecteren en herstelling kan uitvoeren.