Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Rieten dak vervangen door pannen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Rieten dak vervangen door pannen:

Rieten dak vervangen door pannen

Graag hadden we een meer strakke stijl aan onze woning gegeven door het rieten dak te vervangen door pannen/leien. Het gaat om ongeveer 125 m².

Vernieuwen rieten dak

Vernieuwen van rieten dak. Oppervlakte dak : zo'n 220 à 250 m²

Vervangen rieten dak door dakpannen

Ik heb een woning met rieten dak, waar ik dakpannen wil opleggen. De woning maakt deel uit van een dubbelwoonst, de eigenares wil voorlopig haar rieten kap behouden. Ze maakt geen bezwaar dat ik voor dakpannen kies. Er moet dus wel een overgang naar riet worden voorzien. De 150m²

Herstellen van rieten dak

Herstellen van een bestaan rieten dak 1000 m² .

Rieten dak vervangen door dakpannen

Wij hebben een woonst waarvan het dak dringend aan vernieuwing toe is. Het huidige dak bestaat uit riet. De huidige draagstructuur van het dak is zeer stevig en lijkt ons meer als voldoende voor een pannendak. Geschatte oppervlakte tussen de 260 m² en de 300 m².

Rieten dak voor terras

We zoeken naar rieten uitvoering voor een overkapping van ons terras tegen een bestaand gebouw. Betreffende afmetingen en uitvoeringsvormen staat nog niets vast. Vandaar dat een bezoek ter plaatse noodzakelijk zal zijn.

Plaatsen van rieten dak aansluitend aan woning

Plaatsen van rieten dak met onderconstructie. Onderconstructie te plaatsen in hout.

Renoveren van rieten dak

Wij hebben een huis waar de voorzijde van het rieten dak volledig moet gerenoveerd worden. De achterzijde is nog een paar jaar geleden gedaan, maar moet waarschijnlijk ook hersteld worden. Daarenboven moet er gekeken worden of het dak nog extra geïsoleerd moet worden? De werken mogen starten na het bouwverlof 2017.