Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Nieuwe roofing leggen en isoleren plat dak" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe roofing leggen en isoleren plat dak:

Nieuwe roofing leggen en isoleren plat dak

Ik heb een dak van ongeveer 2m x 5,5m waar nieuwe roofing met isolatie op moet aangezien er een lek is. Momenteel is oude roofing aanwezig (zonder isolatie). De oude roofing is echter in slechte staat dus mogelijks kan het niet meer als dampscherm dienen. Voor een ander dak van ongeveer 3m x 3m werken met roofing en isolatie , deze is in een betere staat maar moet ook vernieuwd worden .

Nieuwe laag roofing op het plat dak leggen

Roofing plat dak van stal vertoont scheuren van +-2 a 3 cm breed op verschillende plekken. Oude roofing verwijderen en nieuwe aanbrengen. Oppervlakte is 20 m².

Koepel in plat dak te vervangen en nieuwe roofing leggen

De roofing van een plat dak (ça 15m²) zou moeten worden vervangen inclusief een vaste koepel (ça 100x100cm). Het dak lekt al geruime tijd, dus het is vrij dringend.

Isoleren dak en roofing leggen

Ik wil mijn dak isoleren en roofing leggen. Oppervlakte 66 m².

Nieuw plat dak leggen

Vervangen van roofing plat dak vernieuwen en isoleren 12m².

Nieuwe roofing leggen op plat dak

Vernieuwen van een plat dak van ongeveer 18 m². Er ligt momenteel asfalt roofing maar hier moet een nieuwe laag roofing op. Er zit ook een lichtkoepel van ongeveer 1 m² in het dak, deze mag gewoon bljiven.

Roofing leggen op plat dak

Geheel nieuw plat dak plaatsen. Oppervlakte van een volledige woning. Nu met roofing en moet vervangen worden.

Nieuwe roofing leggen en isoleren plat dak

Nieuwe roofing op plat dak leggen en isoleren vermits er een condensatieprobleem is. Oppervlakte van het dak is ongeveer 8 meter op 6 meter.