Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Nieuwe roofing leggen op plat dak" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Nieuwe roofing leggen op plat dak:

Plat dak roofing of epdm leggen

Plat dak +-180m2 er moet hellingschape geplaatst worden al dan niet ism dakwerker liefst 16 cm isolatie en of roofing of epdm alsook randafwerking

Nieuwe roofing leggen op plat dak

Bevindt zich in een rijhuis met 2 tegen elkaar liggende garages,is een garagedak met een kleine koepel in het midden, ik schat op ongeveer 30 m²

Plat dak in roofing renoveren

Ik heb sinds kort vochtige plekken op mijn plafond en 1 binnenmuur. Het betreft hier een plat dak waarvan volgens mij de roofing niet meer waterdicht is (30 j oud). Ik dacht eraan om een nieuwe laag roofing eroverheen te laten leggen. Mijn plat dak is ongeveer 24 m² groot.

Nieuwe roofing leggen en isoleren plat dak

Ik heb een dak van ongeveer 2m x 5,5m waar nieuwe roofing met isolatie op moet aangezien er een lek is. Momenteel is oude roofing aanwezig (zonder isolatie). De oude roofing is echter in slechte staat dus mogelijks kan het niet meer als dampscherm dienen. Voor een ander dak van ongeveer 3m x 3m werken met roofing en isolatie , deze is in een betere staat maar moet ook vernieuwd worden .

Nieuwe laag roofing op het plat dak leggen

Roofing plat dak van stal vertoont scheuren van +-2 a 3 cm breed op verschillende plekken. Oude roofing verwijderen en nieuwe aanbrengen. Oppervlakte is 20 m².

Koepel in plat dak te vervangen en nieuwe roofing leggen

De roofing van een plat dak (ça 15m²) zou moeten worden vervangen inclusief een vaste koepel (ça 100x100cm). Het dak lekt al geruime tijd, dus het is vrij dringend.

Isoleren dak en roofing leggen

Ik wil mijn dak isoleren en roofing leggen. Oppervlakte 66 m².

Nieuw plat dak leggen

Vervangen van roofing plat dak vernieuwen en isoleren 12m².