Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Roofing en lichtstraat plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Roofing en lichtstraat plaatsen:

Roofing en lichtstraat plaatsen

Lessenaarsdak, hoogrendements zonwerend glas, tussen 4 en 6 meter lang, 1.5 tot 2 meter breed. Dak is bestaand plat dak (gelijkvloers) met roofing en licht aflopend (ik schat 10%). Plafond breek ik zelf uit maar structuurwerken (balken doorzagen), dakwerken (roofing) en plaatsing van de lichtstraat zelf wil ik laten uitvoeren.

Plat dak herstellen

Wij zijn op zoek naar een dakwerker voor het herstellen en isoleren van een plat dak. Meet ongeveer 4m op 2,20m en bevat een lichtstraat. Roofing met lichtstraat.

Lichtstraat demonteren en terug monteren

Ons lichtstraat zou moeten gedemonteerd worden , opgehoogd worden met houten balken waar roofingstukken overkomen en terug gemonteerd worden. Zodat onze dakwerker de wettelijke isolatie kan voorzien en het nieuwe roofing dak perfect waterdicht kan aansluiten aan de lichtstraat.

Lichtstraat en roofing vervangen

Lichtstraat vervangen, 3 meter op 1 meter, Pvc, 4 ruiten. Plat dak in roofing.

Vernieuwen van plat dak met lichtstraat

Nieuw plat dak leggen , het is een plat dak met een lichtstraat. Wij hebben een plat dak van ongeveer 7 m op 4 m met een lichtstraat. Dakwerker die wij aangesproken hebben wil lichtstraat volledig afbreken en vervangen door een gewone koepel. Deze is volledig ingewerkt in het dak. Er is enkel barst in een glas. Bij felle regen hebben we wel een kleine lek maar ik weet niet of dit van de roofing dan wel van de lichtstraat komt. Wij zouden deze liever behouden, roofing vernieuwen en indien nodig de lichtstraat renoveren.

Roofing leggen en lichtkoepels vervangen

Wij zijn voor een verbouwing op zoek naar een partij die volgende zaken (of de meeste van volgende zaken) voor ons kan doen: - roofing leggen op twee bestaande platte daken (waar nu reeds oude roofing op ligt) (4x3m en 5x3m) - platte daken afwerken met dakranden na nieuwe roofing - 2 lichtkoepels (1mx1m en 2mx3m) vervangen door modernere lichtstraten (waarvan 1 lichtstraat kleiner is dan de huidige koepel, dus nieuwe balken nodig in dak) - het verstevigen van een bouwvallige schouw - het plaatsen van een poutrel aan uiteinde dak, om een schuifraam mogelijk te maken - het afwerken van een gevel met gevelbekleding - het plaatsen van nieuwe dakgoten na de roofing en de gevelbekleding

Roofing vernieuwen

Betreft het volledig vernieuwen van de roofing ingevolge lekkages, dakoppervlakte circa 800 m². Ook het voorzien van een nieuwe centrale lichtstraat.

Plat dak renoveren tot groendak met lichtstraat of koepel

Willen huidig plat dak 70 m² met roofing renoveren tot intensief groendak + lichtstraat of dakkoepel. Mogelijks is er nieuw dak timmerwerk of versteviging met balken nodig. We zijn nu met de aankoop bezig, wij willen dat asap de werken starten.