Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Roofing en lichtstraat plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Roofing en lichtstraat plaatsen:

Lichtstraat plaatsen + roofing vernieuwen

We willen de roofing die nu op ons plat dak ligt laten vernieuwen en tegelijkertijd denken we aan het plaatsen van een lichtstraat. Het is een plat dak van een rijhuis en de oppervlakte bedraagt ongeveer 24m².

Renovatie plat dak en lichtstraat plaatsen

Vernieuwing plat dak + lichtstraat. Plat dak : 5m op 10 m; dak : roofing. Lichtstraat : 3m op2 m.

Plat dak herstellen

Ons huis is twee verdiepingen hoog. Aan de achterkant is een uitbouw die slechts één hoog is, met een plat dak met roofing van ruwweg 4x6 =24m². We willen daar graag een lichtstraat (kunststof) van een meter of drie lang. Daarnaast zouden we het leuk vinden, afhankelijk van de prijs, om van de rest van dat stuk plat dak een groendak te maken. Boven aan ons huis hebben we ook een plat dak, maar met kiezels. De houten afwerking langs de rand aan de tuinkant (boven dat plat dak boven de uitbouw), is er af aan het komen. Hierdoor ligt de rand van de roofing wat los en komen er ook af en toe kiezels naar beneden. Dit willen we ook graag laten maken.

Roofing en lichtstraat plaatsen

Lessenaarsdak, hoogrendements zonwerend glas, tussen 4 en 6 meter lang, 1.5 tot 2 meter breed. Dak is bestaand plat dak (gelijkvloers) met roofing en licht aflopend (ik schat 10%). Plafond breek ik zelf uit maar structuurwerken (balken doorzagen), dakwerken (roofing) en plaatsing van de lichtstraat zelf wil ik laten uitvoeren.

Plat dak herstellen

Wij zijn op zoek naar een dakwerker voor het herstellen en isoleren van een plat dak. Meet ongeveer 4m op 2,20m en bevat een lichtstraat. Roofing met lichtstraat.

Lichtstraat demonteren en terug monteren

Ons lichtstraat zou moeten gedemonteerd worden , opgehoogd worden met houten balken waar roofingstukken overkomen en terug gemonteerd worden. Zodat onze dakwerker de wettelijke isolatie kan voorzien en het nieuwe roofing dak perfect waterdicht kan aansluiten aan de lichtstraat.

Lichtstraat en roofing vervangen

Lichtstraat vervangen, 3 meter op 1 meter, Pvc, 4 ruiten. Plat dak in roofing.

Vernieuwen van plat dak met lichtstraat

Nieuw plat dak leggen , het is een plat dak met een lichtstraat. Wij hebben een plat dak van ongeveer 7 m op 4 m met een lichtstraat. Dakwerker die wij aangesproken hebben wil lichtstraat volledig afbreken en vervangen door een gewone koepel. Deze is volledig ingewerkt in het dak. Er is enkel barst in een glas. Bij felle regen hebben we wel een kleine lek maar ik weet niet of dit van de roofing dan wel van de lichtstraat komt. Wij zouden deze liever behouden, roofing vernieuwen en indien nodig de lichtstraat renoveren.