Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Roofing plaatsen op plat dak" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Roofing plaatsen op plat dak:

Roofing plaatsen op plat dak

Roofing plaatsen op plat dak van 3m x 8m.

Dakterras plaatsen op plat dak

10m² dakterras aanleggen op plat dak. Rubberen tegels en antislip planken etc. Goede afwatering voorzien en veilige balustrade. Plat dak eenvoudig bereikbaar. Reeds geïsoleerd met nieuwe roofing in januari 2020.

Aanleggen van dakterras

Houten dakterras op plat dak plaatsen. Momenteel enkel roofing. Opp. is ong. 22m². Graag ook lage heel stevige omheining waar wind door kan. Geen muren of andere huizen rond terras waardoor er veel wind kan zijn.

Roofing plaatsen

1 laag roofing leggen en/of afwerken op reeds niet goed of volledig geplaatste roofing, in totaal op 3 daken, dak 1 is +/-30m², dak 2 is +/-40m² en dak 3 is +/-40m².

Roofing tuinhuis vervangen

De roofing op het dak van het tuinhuis moet vervangen worden. Mogelijk is ook het houten onderdak op bepaalde plaatsen aan vervanging toe. Ongeveer 15m².

Vervangen lichtkoepel

Vorig jaar mijn plat dak volledig nieuwe roofing laten plaatsen. Nu komt er water binnen via de lichtkoepel die gescheurd is. Als ik zelf een lichtkoepel voorzie, vervangt u deze dan ook of moet ik de koepel ook aankopen bij u? De dagmaat van de huidige koepel is 40 x 70cm.

Daklekkage verhelpen

Lekkage aan de afloop van het plat dak doorheen de spouwmuur. Ik zou graag de roofing vernieuwen oppervlakte van ongeveer 2 m² op bestaande roofing en loodplaten plaatsen achtergevel over een lengte van ongeveer 5 meter. Waar de lekkage zit moet dichtgemaakt worden.

Plaatsen van lichtkoepel

Ik zou graag mijn koepel vervangen door een mooie goed doorzichtige lichtkoepel (dubbelwandig, vast met opstand en afwerking in EPDM of Roofing) in mijn keuken. De afmetingen zijn 123 cm x 242 cm. Belangrijkste is goed isolatie en zichtbaarheid: materiaal afhankelijk van mogelijkheden. Dit voor een plat dak met roofing in mijn achterbouw/keuken. Na deze werken zal er nieuwe plafond geplaatst worden in de keuken.