Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Roofing vernieuwen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Roofing vernieuwen:

Herstellen daklekkage

Oppervlakte dak ongeveer 40 m², dakconstructie vernieuwd in 1989, dak licht hellend. bestaande roofing laatste keer vervangen in 2013. Lekken vastgesteld in de keuken. Normaal zou structuur geschikt moeten zijn voor een groendak. Liefst werken zo snel mogelijk uitvoeren om gevolgschade maximaal te beperken. Nu roofing dak en indien te vernieuwen naar een groen dak.

Roofing herstellen of plat dak helemaal vernieuwen

Dak tuinhuis in roofing lekt en moet gerepareerd worden of eventueel een nieuw dak erop. De oppervlakte is 12 m².

Platform herstellen of vernieuwen

Platform herstellen of vernieuwen. Vermoedelijk een lek, want er sijpelt water binnen. Platform : veranda aangebouwd met roofing.

Vernieuwen roofing dak tuinhuis

Tuinhuis heeft een dak met 2 helften van 1,75 meter breed met nok en 5,75 meter lang. Ingevolge stormschade van eergisteren moet dakbekleding dringend worden hersteld, maw volledig worden overgedaan.

Dak van tuinhuis vervangen

Hellend dak van tuinhuis 4.5m op 4.5m. Twee jaar oud. Er zit een lek in de roofing denk ik. We hebben het tuinhuis zelf geplaatst. Best heel het dak vernieuwen.

Plat dak vernieuwen

Plat dak met roofing vervangen want blijkbaar lek. Heb vocht in binnenmuur en aan plafond hierdoor. Ongeveer 30m². Ofwel nieuwe roofing, ofwel pvc ofwel EPDM, daar ben ik nog niet uit.

Plat dak vernieuwen

Plat dak vernieuwen en isoleren : 28 m². Nu ligt er roofing.

Roofing vernieuwen

Roofing op plat dak vernieuwen. Oppervlakte 36 m²