Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Sarkingdak met nieuwe pannen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Sarkingdak met nieuwe pannen:

Sarkingdak met nieuwe pannen

Voor klein rijhuis met deels dakpannen deels metalen platen wil ik een sarkingdak en nieuwe dakpannen (oppervlakte rond de 100m²). Oude dak moet afgebroken worden. De dakpannen proberen we eerst zelf te regelen, de rest is via de vakman.

Hellend dak renoveren en isoleren

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Sarkingdak. Er zitten 2 veluxen in. Betonnen dakpannen. Het moet langs buiten extra geïsoleerd worden. Huidige is wel nog geïsoleerd in de jaren '80. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 130 Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Pannen Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? : Nee

Hellend dak isoleren

We wensen een sarkingdak te plaatsen omdat dit de enige manier is om ons dak te isoleren. Het dak is momenteel in goede staat (m.u.v. mos). De huidige dakbedekking zijn betonnen panplaten dus geen aparte pannen. Ongeveer 250 m².

Hellend dak isoleren

Bestaand sarkingdak: Pannen afnemen, isoleren en pannen terug plaatsen. Ongeveer 140 m².

Hellend dak renoveren en isoleren

Enkele jaren werd ons dak voorzien van nieuwe dakpannen en een folie. Nu denken we eraan om het langs buiten te laten isoleren en de pannen te herplaatsen op nieuwe tengels. (sarkingdak) Oppervlakte van het pannendak is ongeveer 70 m2

Offerte Sarkingdak

Graag had ik een offerte aangevraagd voor een sarkingdak. Contacteer me gerust telefonisch om verdere details uit te werken. Open bebouwing ±200 M² dak (traditionele pannen - weinig tot geen isolatie - houten gebinte) Wij hadden ook graag het dak van nieuwe pannen voorzien. Welk type is nog niet beslist.

Plaatsen van sarkingdak

Plaatsen van een Sarkingdak met behoud van de huidige pannen. Aanpassen/vervangen van velux-ramen.