Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Schade dakpannen herstellen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Schade dakpannen herstellen:

Schade dakpannen herstellen

Er zijn een aantal dakpannen weggewaaid vanwege de storm, graag laat ik dit vervangen.

Pannendak herstellen

Door de storm zijn er dakpannen verschoven en een aantal dakpannen weg . Op minstens 1 plaats is bekend dat er een lek is ontstaan door de schade. Daar komt het water binnen op de slaapkamer van de dochter. De eerste foto is waar ik het lek op de zolder heb kunnen constateren . Uiteraard wil ik weten of er nog andere lekkages zijn.

Pannen vervangen en zoldervloer isoleren

Het betreft een zolder van een gebouw met 4 verdiepingenn, die enkel gebruikt wordt voor opslag. Er is geen onderdak. De isolatie is slecht geplaatst. Het heeft binnen geregend en er is schade aan enkele dakpannen. Er zou moeten gecontroleerd worden of de houtstructuur is aangetast door het eventuele vocht en of alle dakpannen of slechts enkele pannen hernieuwd moeten worden. De zoldervloer zou idealiter ook geïsoleerd worden.

Klein reparatie dakpannen

Door de wind is er schade aan mijn dak. Dit moet worden gepareerd. Het gaat over een dak met pannen

Nazicht en herstellen van dak

We hebben dit huis gekocht maar zijn enkel dakpannen dat er liggen zonder zeil , heb nu al gezien dat er schade aan het hout is van al zovele jaren regen te verduren te krijgen ! Voor ons zou het te goedkoopste optie moeten zijn aangezien het dak zo groot is en dit ons veel centen gaat kosten. Ter plaatse komen kijken voor herstelling dak.

Plat dak dat binnen lekt

Wij hebben een kleine aanbouw aan ons huis (gekocht mei 2015) met een plat dak. Sinds de winter en hevige regenval regent het regelmatig binnen. We denken dat de roofing niet meer waterdicht is en deze is ook al vaak 'opgelapt' met verschillende soorten tape. Een nieuw dakje kunnen we echt niet betalen, maar de schade door de regen wordt wel groter. Wat zou het kosten om lekken plaatselijk te herstellen zonder een volledig nieuw dak? Of is het mogelijk een goedkope/gratis offerte te verkrijgen na dat iemand is komen kijken? (Geen dakpannen, gewoon roofing en op sommige plaatsen golfplaten)

Herstelling dak en plastieken dakkoepel

Bij de hagelbui op 09 Juni, was er volgende schade aan de woning gelegen in Sint-Niklaas. - Dakkoepel in plexi-glas (1m x 1,5m) stuk - Dakpannen aan de voorzijde stuk - Twee oude dakvenstertjes stuk - Twee verluchtingspijpen - Plastieken afdakje op buitenkoer Mogelijk is het dak nu volledig aan vervanging toe gezien de ouderdom en de staat. Om het verzekeringsdossier verder te kunnen afhandelen had ik graag een offerte gekregen.

Veranda + dak herstellen na hagelschade

Schade aan veranda platen en dakpannen na hagel. Verzekering vraagt bestek