Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Schoorsteen dichtmaken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Schoorsteen dichtmaken:

Schoorsteen dichtmaken

Wij hebben nog een oude schoorsteen op ons dak van de periode dat we nog een inbouwcassette hadden. Deze is ondertussen verwijderd. De schoorsteen is onderaan dichtgemaakt maar is boven nog open.Bij regenweer geeft dit geurhinder in huis. Daarom graag schoorsteen dichtmaken. Schoorsteen op pannendak. Hoekhuis.

Schoorsteen afbreken en gat dichtmaken

De schoorsteen moet weg wegens plaatsing zonnepanelen. Men moet deze afbreken en het gat terug toemaken en er nieuwe pannen opleggen. Ik heb er nog liggen maar ik denk dat er mogelijks een aantal moeten worden bijbesteld.

Verwijderen en dichtmaken van schoorsteen

Graag wens ik de schoorsteen te verwijderen want er komt regen binnen en de schoorsteen schacht is vochtig. De schoorsteen wordt niet meer gebruikt en is overbodig.

Schoorsteen met asbestpijp verwijderen + dakbedekking vernieuwen

Van het bijgebouwtje aan ons huis willen we zowel de oude, ongebruikte schoorsteen (met typische asbestpijp) verwijderen en het gat laten dichtmaken, als de dakbedekking vernieuwen. De huidige dakpannen zijn versleten en poreus. Tevens willen we het dak laten isoleren. Het bijgebouw grenst tegen de achterzijde van het hoofdgebouw en toegang hiertoe is enkel mogelijk via de garage.

Schoorsteen afbreken en gat dichtmaken

Ik heb een vochtige binnenmuur waarschijnlijk veroorzaakt door de schoorsteen. De schoorsteen wordt niet meer gebruikt en mag afgebroken worden. Het gat in het dak dat moet na afbraak gedicht worden.

Schoorsteen afbreken en dichtmaken dak

De schoorsteen werd enkel op het gelijkvloers afgebroken door de vorige eigenaars. Doordat zij ook de deksteen wegnamen hebben wij nu een vochtprobleem in de woonkamer. De schoorsteen zou moeten weggenomen worden omdat wij de zolder willen renoveren.

Schoorsteen laten afbreken en dichtmaken dak

Wij willen graag een kachelschoorsteen verwijderen die in het midden van een klein plat dak staat. Het dak zelf is in goede staat, dus het betreft vooral het dichtmaken van het gat dat zal ontstaan.

Schoorsteen afbreken en dichtmaken

Schoorsteen op zadeldak: Wij hebben een schoorsteen die niet meer gebruikt wordt. Beneden is die volledig gedicht. Vanboven aan het dak is deze nog een stukje open. We willen deze graag laten dichten / afbreken, zodat er geen vocht meer door de schoorsteen kan komen.