Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Schoorsteen op een schuin dak afbreken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Schoorsteen op een schuin dak afbreken:

Schoorsteen verwijderen van schuin dak

Schoorsteen van ongeveer b60xd60xh250 verwijderen van schuin dak.

Loodslab aan schoorsteen herstellen

De loodslab rond de schoorsteen lekt en dient gerepareerd of vervangen te worden. Schuin pannendak.

Schoorsteen op een schuin dak afbreken

Sedert 2 jaar hebben wij onze houtkachel in de woonkamer afgebroken. De schouw op het dak staat er nog steeds maar wordt niet meer gebruikt. Het betreft een schuin dak, de schouw is ongeveer 1 meter hoog.

Daklekkage in een pannendak herstellen

Schuin dak met schoorsteen lekt ergens waardoor er op de de bovenste verdieping in de hoek een duidelijke vochtplek zichtbaar is. Woning is een rijwoning. Op zoek naar een professionele dakwerker om het lek in het dak op te sporen en te herstellen.

Schoorsteen afbreken

Afbreken bestaande schoorsteen buitenkant schuin dak. Plaatsen van dakpannen (in voorraad) om dak te dichten.

Schoorsteen verwijderen op schuin dak

Wij hebben vorige zomer besloten om onze schoorsteen, die we niet meer gebruiken, te verwijderen. Deze bevind zich op een schuine dak. Voor ons is enkel het stukje op het dak een probleem, het stuk binnen in ons huis zullen we zelf verwijderen. Deze bestaat enkel van boven uit een stukje beton, zoals overige schoorstenen, de rest bestaat uit baksteen en voor zover ik weet is er geen asfalt aanwezig. Enkel het stukje dat boven ons dak uitsteekt dient verwijderd te worden.

Afbreken schoorsteen

We willen graag de schouw (enkel boven het dak) laten afbreken en het dak terug toeleggen. Het is een schuin dak zonder veluxen.

Verwijderen van 2 schoorstenen op schuin dak

Verwijderen van schoorstenen en schouwen. De woning heeft 3 verdiepingen en twee schoorstenen, een vooraan als achteraan het zadeldak. De schouw vooraan de woning loopt nog van de schoorsteen tot het plafond van het gelijkvloers.