Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Schoorsteenkap plaatsen" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Schoorsteenkap plaatsen:

Schoorsteenkap plaatsen

Ik ben op zoek naar iemand die een kleine schoorsteenkap kan plaatsen. Het gaat om een plat dak dat een beetje hellend is. De schoorsteen bevindt zich juist voor het dak zoals u kan zien op de foto.

Schoorsteenkap leveren en plaatsen

Op schoorsteen een kap plaatsen. Het gaat om een schoorsteen achteraan het huis.

Schoorsteen renoveren

Wegnemen van bestaande betonnen schoorsteenkap. Waterdicht aansmeren van de binnenkant, eventueel terug opvolgen van de buitenkant, plaatsen van nieuwe dekplaat met afdekkap of trekregelaar. Betreft een vrijstaande woning,gelijkvloers met hellend dak, probleem is waterinfiltratie door de schoorsteenwand van binnen naar buiten.

Schoorsteenkap plaatsen tegen inregenen

Leveren en plaatsen van een schoorsteenkap, tegen het inregenen. Afmetingen binnenzijde : 79 cm.

Plaatsen schoorsteenkap

Plaatsen schoorsteenkap tegen vogels en regeninslag op een schoorsteen voor een cassettekachel op hout.

Plaatsen schoorsteenkap

Ik wil graag een schoorsteenkap plaatsen omdat het momenteel binnenregent. De kap zal ik zelf voorzien maar ik zoek iemand die dit kan komen plaatsen. Het gaat om een schuin dak.

Schoorsteen kap plaatsen

Schoorsteenkap plaatsen tegen binnenregenen.

Renovatie zadeldak

Bij deze zouden wij een prijsvraag willen aanvragen voor de renovatie van ons huidige dak. Het zou hier gaan over volgende werkzaamheden: - Plaatsen onderdak - Plaatsen Isolatie Rd4,5 - Plaatsen Dakpannen - Vernieuwen dakoversteken - Vernieuwen houten timmerwerk driehoeken - Vernieuwen schoorsteenkap ( 2 maal ) - Isoleren Dakkapel - Vernieuwen dakgoot