Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Schoorstenen te renoveren op hellend dak" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Schoorstenen te renoveren op hellend dak:

Schoorstenen te renoveren op hellend dak

De 2 schoorstenen dienen gerenoveerd te worden. Voegsel is los en bovenste plaat dient misschien vervangen te worden. Ook dient de schouw terug wit geverfd te worden indien mogelijk.

Schoorsteenplaten plaatsen

We zijn een huis in hoevestijl aan het renoveren en op 2 schoorstenen dient een schoorsteenplaat uit natuursteen te worden geplaatst. Tevens dienen de schouwopeningen van een rooster te worden voorzien zodat kauwen geen nest kunnen maken.

Hellend pannendak renoveren

De dakpannen zijn oud en dienen vernieuwd te worden. Ik weet niet in hoeverre de spanten nog voldoen. Ik denk het wel, maar je weet het niet. Er zit nu in het dak een kleine verspringing (voor ramen). In een hoek van de verspringing zit een lek(je). Bij het vernieuwen van het dak willen we eventueel de verspringen weghalen om de kans op lekken te minimaliseren. Het dak heeft twee schoorstenen. Het dak is niet geïsoleerd. Afhankelijk van de kosten willen we het ook laten isoleren, of het zelf achteraf van binnenin doen. Ik weet niet precies hoe schuin het dak is, maar het lijkt een vrij standaard hoek. De grootte van het zoldervlak is ongeveer 10 bij 8 meter.