Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Op zoek naar een professionele dakdekker voor "Schouw afbreken" ? Casius brengt u gratis en vrijblijvend in contact met dakdekkers in uw regio.

Eens wij u in contact hebben gebracht met maximum 3 erkende dakdekkers, komen deze graag vrijblijvend bij u langs om de kosten in te schatten. Hiernaast maken ze ook meteen een vrijblijvende offerte op voor jouw project .

Vul het bovenstaande formulier in en wij brengen je in contact met dakdekkers uit de buurt !

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes voor Schouw afbreken:

Schouw afbreken en dak herstellen en een tweede schouw voegen.

Ik heb een kleine schoorsteen op het dak die eerder bouwvallig is. Die zou ik willen laten afbreken en uiteraard het dak terug dicht maken. Een tweede schoorsteen is in betere conditie is maar moet gevoegd worden.

Afbraak schouw

Schouw aan achterzijde van rijwoning afbreken en regendicht maken. Schouw is in slechte staat met gevaar voor naastliggende woning.

Schouw afbreken en dak dicht maken

Deel van schouw dat boven dak uitsteekt afbreken. Dak in leien. Dak dicht maken. Schouw staat tegen muur van buren.

Dak heraanleggen

Oude dakpannen verwijderen. Nieuwe kepers leggen waar nodig. Schouw afbreken. Nieuw onderdak en nieuwe pannen leggen. Nieuwe EPDM in dakgoot plaatsen over een 20 lopende m. Betreft een opp. van ong. 80m².

Schoorsteen afbreken en dak dichtmaken met dakpannen

Schoorsteen afbreken en het dak dichtmaken. Dakpannen moeten doorgetrokken worden na weghalen van schouw. Onder dak moet schouw blijven staan, enkel buitengedeelte moet weg.

Schoorsteen afbreken en dak met leien toedichten

Ik wil onze schoorsteen op het dak en schouw binnenshuis laten afbreken (loopt vanaf gelijkvloers, eerste verdieping, zolder naar dak) en daarna het dak dicht leggen met leien zoals de rest van het dak. 4x8m = 32m²

Schouw afbreken en dak herstellen

Ik wil onze schoorsteen laten afbreken en daarna het dak dicht leggen met leien zoals de rest van het dak

Schouw afbreken boven pannendak

Wegens lek aan een schouw die niet meer in gebruik is wou ik deze laten afbreken van buiten tot onder de pannen en dak laten dichtleggen. Ik heb nog originele pannen in reserve liggen.